Solana, son kayıpları telafi etmeye hazır mı? Teknik analiz
Solana, son kayıpları telafi etmeye hazır mı? Teknik analiz

Solana, son kayıpları telafi etmeye hazır mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, son gün içinde daha geniş bir pazar düşüşü olan başka bir satış sonrasıyla karşı karşıya kaldı. Aşağı inerken, Kontrol Noktası (POC, kırmızı) yakınındaki hayati değer alanının altına düştü.

Bu arada, akıllı sözleşmeler platformu şimdi grafiklerindeki mevcut oynaklığı daraltırken fiyat toparlanmasını 98-101 dolar aralığına doğru ilerletmeyi hedefliyor. Yazım sırasında, SOL son 24 saatte %6,52 düşüşle 95,42 dolardan işlem görüyordu.

SOL 4 saatlik grafik

Solana’nın 21 Nisan’da yükselen kama düşüşü, son üç günde %15,53’lük bir düşüşe neden olan güçlü bir ayı koşusunun yolunu açtı. Muazzam miktarda satış baskısının başlamasıyla, SOL bir aşağı kanala düştü (sarı, geri dönüş modeli) ve 25 Nisan’da bir ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Akşam yıldızı şamdan deseninden sonra satış çılgınlığını durdurmaktan kaçınan satıcılarla, SOL kendisini 94,7 dolarlık desteği test ederken buldu. Son birkaç hafta içinde, POC’den bir düşüş bu seviyede destek buldu. Alıcılar pasif olmaya devam ederse, altcoin, kayda değer bir yükseliş canlanmasından önce potansiyel olarak 92 dolar tabanına dokunabilir.

Ayı koşularına son zamanlarda verdiği tepkiler göz önüne alındığında, SOL boğaları, satın alma gücünü acil desteğinden artırarak devam eden saldırıyı engellemeyi amaçlayabilir. Bunun bir sonucu, aşağı kanalın üst trend çizgisine doğru kısa vadeli bir ralli ile sonuçlanabilir.

Teknik gösterge

RSI’nin aşırı satıma yakın doğasına göre, yakın vadede Solana için bir canlanma yaşanacak gibi görünüyor. Endeks, satışlar son birkaç seansta görünüşte rahatlarken aşırı satım bölgesinde düzleşiyordu.

Buna ek olarak, CMF’deki daha yüksek çukurlar, son gün boyunca fiyatla birlikte bir yükseliş farklılığı ortaya çıkardı. Osilatör henüz sıfır noktasını geçmemiş olsa da, altta yatan basınç artıyor gibiydi.

Solana fiyat analizi sonuç

RSI’daki aşırı satım okumalarıyla birlikte tarihsel eğilimleri göz önüne alındığında, SOL 98 dolar bölgesini dürtme konusunda parlak bir şansa sahipti. Güçlü hacimlerde mevcut modelinin üzerinde bir kapanış, önümüzdeki günlerde POC’ye doğru daha fazla toparlanma için kapıları açabilir.

Son olarak, Bitcoin hareketinin daha geniş duyarlılığının etkisini düşünmek de kârlı bir hamle yapmak için hayati olacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin