Solana (SOL) takipçileri için bu metrikler sinyal veriyor! İşte ayrıntılar
Solana (SOL) takipçileri için bu metrikler sinyal veriyor! İşte ayrıntılar

Solana (SOL) takipçileri için bu metrikler sinyal veriyor! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum katili olarak anılan Solana bu sene beklenen ilgiyi karşılayamadı. Zincir sayısız kesinti nedeniyle beklenen ilgiyi karşılayamadı. Ancak Solana verilerine göre son altı saatte görülen 111 milyardan fazla işlem ve ortalama 200 t/ps ile saniyede binlerce işlem gerçekleştirme kapasitesi sorgulanamaz.

DefiLlama verilerine göre Solana’nın TVL’si önceki gün boyunca %2,15 azaldı. TVL’nin, Ekim ayı başlarında yapılan yaklaşık 1 milyar dolarlık daha önceki bir tahmine göre 941,59 milyon dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor.

Geçmişte Solana, Arbitrum ve Optimism’den çok daha yüksek bir TVL’ye sahipti. Messari verileri, geçtiğimiz çeyrekte bunun değiştiğini gösteriyor. Solana ağındaki günlük işlem sayısı bir milyarı aşmıştı ve bu eğilim birkaç gün boyunca yükselmeye devam etti. Bundan normal bir zincir aktivitesi aralığı çıkarılabilir. Yazım sırasında, tüm işlemlerin toplam değeri 700 milyonun üzerinde işlem görüyor.

SOL sahipleri için sırada ne var?

Günlük olarak fiyat hareketine bakıldığında, SOL’un son zamanlarda bir gerileme yaşadığı ortaya çıktı. Mevcut direnç seviyesinin gözlemlendiği yer 35,3 ila 40 dolar civarında yer alıyordu. Altcoin 30,5 dolar ve 26,3 dolar civarında destek görülebilir ve sarı çizgiyle gösterilen kısa 50 Hareketli Ortalama’nın (MA) destek görevi gördüğü de açıktı. Ancak şu anki fiyat hareketi sarı çizginin altında hareket edip dirence dönüşebileceğini gösteriyor.

Solana ekosistemi, geliştiricilerin yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak için tüm yıl boyunca çok sayıda hackathon’a ev sahipliği yapıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin