Solana (SOL) Phantom cüzdanı, 1 milyon kullanıcıya ulaştı!
Solana (SOL) Phantom cüzdanı, 1 milyon kullanıcıya ulaştı!

Solana (SOL) Phantom cüzdanı, 1 milyon kullanıcıya ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) yerel kripto cüzdanı Phantom, bir milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Phantom yaptığı açıklamada bu hafta itibariyle aktif kullanıcı sayısının bir milyon üzerinde olduğunu duyurdu. Sadece birkaç aydır piyasa yer almasına rağmen önemli bir başarı elde edilmiş oldu. Phantom, kullanıcıların güvenli ve kolay bir şekilde tokenleri göndermesini ve takas edilmesine olanak sağlayan cüzdan görevi görüyor.

Bu sene NFT’ler önemli yükselişiyle adını sık sık duyuruyor. Ethereum tabanlı NFT platformu OpenSea, NFT ticaretinde hakimiyeti elinde bulunduruyor. Platformun aylık işlem hacmi 1.5 milyar doları aşıyor. NFT popülerliği Ethereum’un en fazla tartışma yaratan işlem ücretleri nedeniyle kullanıcılar alternatif arıyor. Bu alternatifler arasında en fazla dikkat çeken ise Solana ağı oluyor.

Solana ekosistemi Ethereum’un dezavantajından yararlanarak NFT ticareti için hızla ikinci en popüler blockchain haline geldi. Ethereum pazarında NFT ticareti için kullanılan popüler Ethereum cüzdanına benzer şekilde MetaMask cüzdanı yer alıyor. Cüzdan son zamanlarda on milyon aylık kullanıcıya ulaştı.

Solana (SOL) yükselişine devam ediyor

Phantom, esasen Solana blockchaini ve NFT ticareti için tercih edilen cüzdan haline geldi. Cüzdan aracılığıyla kullanıcılar kolayca işlem yapabilirken ek olarak NFT’lerini cüzdanda önizlemeyebiliyor. Bu özellik ise MetaMask’ta sunulmuyor.

Solana blockchainde NFT satışından ise 500 milyon dolar gelir elde edildi. Bu istatistiğin en dikkat çekici kısmı, sadece üç ayda elde edilmiş olması oldu. Phantom “cüzdan bir işlemi imzalamak veya ona bağlanmak gibi bir Dapp ile etkileşime giren biri” olarak tanımlanıyor.

Solana ağı piyasada her geçen gün daha fazla kabul görürken SOL fiyatı da artmaya devam ediyor. SOL son olarak, piyasa değeri ile dördüncü sırayı almak için hem Cardano (ADA) hem de Tether’ın (USDT) önüne geçmeyi başardı. Son olarak kısa bir süre önce SOL 260 dolara dokunarak bir kez daha tüm zamanların en yüksek seviyesini kırdı.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Kaş mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin