Santiment: Solana (SOL) için balina aktivitesine dikkat çekti!
Santiment: Solana (SOL) için balina aktivitesine dikkat çekti!

Santiment: Solana (SOL) için balina aktivitesine dikkat çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana aylardır olumsuz görünümünü sürdürüyor. Ancak Santiment önemli bir gösterge paylaştı. Zincir üstü analitik firması Santiment’in yakın tarihli bir analiz paylaştı. SOL geçen yıl Kasım ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 dolardan %87 aşağıda kaldı.

Solana, diğer kriptolar gibi 2022’de şimdiye kadar %78,3 düşüşle bu yıl düşük performans gösterdi. Elde edilen verilere göre yazım sırasında, Solana blockchaininin yerel varlığı olan SOL, son 24 saatte %1,9 düşüşle 33,38 dolardan işlem görüyordu.

Santiment, SOL’a yönelik olumsuz duyguların Temmuz ayı sonlarında seviyelerine geri döndüğünü, ancak henüz piyasa tepkisinin çok fazla olmadığını ve Solana’yı izlemeye değer hale getirdiğini belirtiyor. Solana’nın mevcut durumunda önemli göstergelere dikkat çekti.

“Fakat bu kadar FUD ile bu olumlu bir işaret olarak kabul edilebilir.”

SOL blockchaini, bir yıldan kısa bir süre içinde meydana gelen bir dizi kripto ağı kesintisi yaşadı. En son kesinti ise geçen hafta yaşandı. Sistemdeki yanlış yapılandırılmış bir düğümün sonucu olarak, doğrulayıcılar blokları işleyemedi ve Solana’nın ağı başka bir kesinti yaşadı.

Bu kesinti Solana’nın yaşadığı ilk kesinti değil. Dijital varlığın destek sistemi Haziran ayında dört saatlik bir kesinti yaşadı. Ocak ayında 18 saat kadar süren kesintiler ve hizmet sorunları, yatırımcıların güven kaybı yaşamasına sebep oldu.

Hem kesinti sırasında hem de sonrasında Solana, kripto para birimi topluluğundan sert eleştirilere maruz kaldı. CyberCapital’in kurucusu ve CIO’su Justin Bons, kesintiler, aksilikler, hack’ler ve skandalların ana hatlarını çizerek Twitter’da Solana’yı sert bir şekilde eleştirdi.

Solana, Son 24 Saat içerisinde balinaların gözdesi oldu

Bununla birlikte, bir dizi talihsiz olaya rağmen, Solana NFT ekosistemi yavaş da olsa ilerleyişini sürdürüyor. Eylül ayında, Solana’daki NFT pazarı %24’lük bir pazar payına yükseldi. Ay boyunca 135 milyon doların üzerinde işlem gerçekleştirildi ve MagicEden, hacmin %90’ından fazlası ile pazarın lideri oldu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin