featured

Solana (SOL) fiyatı hafta sonu bu seviyelere ulaşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SOL fiyatı, yatırımcıların yaşanan riskli olayların ardından pozisyonlarını değiştirdiğini gösteriyor. Hafta sonu boyunca %28 daha düşme riskiyle S1 desteğinde SOL fiyatı için tabanı görmekte fayda var.

Solana (SOL) fiyat hareketi, yatırımcıların pozisyonlarını yeniden değerlendirmelerine yol açan desteğin bozulması darbe alıyor. Fed’in Jackson Hole Sempozyumu, yatırımcıları, kripto paraları toplanması için olumsuz bir ortam oluşturuyor. Ayrıca Putin ve Xi, G20 toplantısına birlikte katılmaya hazırlanırken bazı jeopolitik gerilimler yeniden alevleniyor. Ukrayna ve Endonezya’yı görüşmek üzere ikisi arasında olası bir yan toplantı  da bekleniyor. Küresel kripto paralar bu riskler nedeniyle geri adım atıyor. SOL fiyatının hafta sonu boyunca 2022’nin en düşük seviyesine doğru %28 daha düşebilir.

SOL fiyatı hafta sonu 26 dolara ulaşabilir

Solana fiyatı bu sabah düşüş kaydetti.  SOL fiyatı, turuncu yükselen trend çizgisi ve 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’dan 39,53 dolardan anında destek aldı. Boğalar, fiyat hareketini bunun üzerine çekme şansını elde edemedi. Bunun yerine anında bir ret ve kesin düşüş yaşandı. SOL fiyatı 2022’nin en düşük seviyesi olan 26 dolara düşmesi riskiyle karşı karşıya aylık S1 civarında 34 dolar seviyesine ulaşabilir.

SOL/USD Daily chart

Hızlı bir geri dönüş ve toparlanma pek olası görünmüyor. SOL fiyatı için geri dönüşü döndürebilecek gerçek bir olay henüz görünmüyor. Boğaların, 40 dolara bir dönüş beklemeden önce aylık S1 desteğinden 34 dolardan bir sıçrama beklemeleri ve ardından en üst seviyenin test edilmesi ve 55 günlük SMA ve turuncu yükselen trend çizgisinin üzerine kırılması beklenebilir. Bu, boğaların memnuniyetle üstleneceği %17’lik bir sıçrama anlamına gelebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin