Solana (SOL) ağında endişeler artarak devam ediyor!
Solana (SOL) ağında endişeler artarak devam ediyor!

Solana (SOL) ağında endişeler artarak devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) yatırımcıları arasında düşüş hissi hakim gibi duruyor. Ethereum’un kurucu ortağı, ağ hakkında olumsuz bir bakış açısına sahip olduğunu paylaştı. Solana’nın ekibi 28 Mayıs tarihinde blockchain saatinin 30 dakika geride çalıştığını topluğa duyurdu. Yaşanan ağ aksaklığı yatırımcıları tedirgin etmeye yetti. Ethereum kurucu ortağı da yaşanan aksaklıkla ilgili konuştu. Gavin Wood ağ hakkında da olumsuz bir bakış açısına sahip olduğunu paylaştı.

Ethereum kurucu ortağı neler söyledi?

Ethereum’un kurucu ortağı Gavin Wood geçtiğimiz günlerde altcoin sahiplerine bir uyarı yayınladı. Kurucuya göre, Solana fiyatı, son piyasa çöküşünde tasfiye edilen 1 trilyon doların ardından başka bir düşüşle karşı karşıya kalabilir. Piyasa çöküşüne yanıt olarak Solana, Binance Coin, Ripple ve Cardano gibi popüler altcoinler fiyat düşüşleriyle karşı karşıya kaldı.

Wood, Davos’taki Dünya Ekonomik Forumu’nda Reuters ile yaptığı bir röportajda, şu  ifadeleri kullandı:

“Teknoloji insanların hata yapmasını engelleyemez, ancak dünyanın gerçeklerini, ne satın aldıklarını daha iyi anlamak isteyenlere yardımcı olabilir.”

Kripto pazarındaki en son çöküş, kripto topluluğunun şimdiye kadar yaşadığı en büyüklerden biri ve LUNA ve UST’deki çöküşle ateşlendi. Bu, yatırımcılar arasında paniğe sebep oldu.  Solana operasyonel sorunlar yaşıyor. Ekip, 28 Mayıs’ta blockchain saatinin 30 dakika gerisinde çalıştığını duyurdu. Sonuç olarak, ağdaki stake ödülleri olumsuz etkilendi.

Tasarım gereği, Solana blockchaini 400 milisaniye blok süresine sahiptir. Ancak bu ortalama şu anda 659 milisaniye seviyesinde bulunuyor. Bu, yavaş blok süreleri saatlerle eşitsizliğe dönüştüğü için bahis ödüllerinin azaldığı anlamına gelir. Yıllık 182 dönem yerine (ödüller her dönem ödenir), blok zincirinde gecikmeli daha az dönem vardır.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin