Solana (SOL), Shiba Inu (SHIB), ve Decentraland (MANA) için son durum
Solana (SOL), Shiba Inu (SHIB), ve Decentraland (MANA) için son durum

Solana (SOL), Shiba (SHIB) ve Decentraland için bu haftanın önemli seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), 47.900 dolar seviyesindeki kısa vadeli direnç seviyesini kırmaya çalışırken, genel bir yükseliş eğiliminden hâlâ. Solana kısa vadeli pivot seviyesi altına düşerken, Shiba Inu boğalarının hâlâ %50 Fibonacci desteğinin üzerinde bir kapanışa ihtiyacı var gibi duruyor. Öte yandan Decentraland piyasasında  karışık sinyaller var.

Solana (SOL)

Ters baş ve omuz kırılması, 203 dolarlık seviyenin yakınında bir ay süren dirençte durdu. O zamandan beri SOL, 31 Aralık’ta iki haftanın en düşük seviyesini görene kadar %18,5’in üzerinde geri çekildi.

%23.6, %38.2 Fibonacci desteğini kaybettikten sonra, fiyat hareketi pivot noktası (kırmızı) altına 180$ seviyesinde düştü. Ayrıca, düşen kama kırılması, ani direnç görevi gören yukarıdaki seviyede durdu.

Geri çekilmeden bağımsız olarak, boğalar bir süredir 167 dolar seviyesinin yakınında %61.8 Fibonacci desteği sağladı.

Bugün, altcoin 175,85’te işlem görüyordu. RSI, 50 değerinin üzerinde kalmayı başaramadıktan sonra orta çizginin hemen altındaydı. Ayrıca, DMI düşüş eğilimi gösterdi. Ancak, Squeeze Momentum Göstergesi düşük volatilite aşamasına geçti.

Shiba Inu (SHIB)

28 Aralık’taki önemli bir satıştan sonra, SHIB boğaları hayati önem taşıyan 0.000035 dolarlık dokuz haftalık desteği dirence çevirdi.

0.000029$ seviyesinde uzun vadeli destek bulduktan sonra, SHIB katlanarak yükselen bir kama içinde büyüdü. Buna göre, fiyat hareketi bu seviyeden %39,12’lik bir artış gördü ve 24 Aralık’ta üç haftanın en yüksek seviyesini gördü.

Şimdi, 0.00003408 dolar seviyesi, fiyat hareketi geçen hafta defalarca test ettikten sonra bir geri çekilme gördüğü için güçlü bir direnç gösterdi. SHIB’in düşen kama kırılmasının gücünü doğrulamak için %50 Fibonacci desteğinin üzerinde saatlik kapanışlara ihtiyacı var.

Bugün, SHIB 0.00003395 dolardan işlem görüyor. RSI, 45 değerinin yakınında salınıyor. Ayrıca, DMI satıcıları tercih ederken, OBV son iki günde daha yüksek dip ve zirveler kaydetti.

Decentraland (MANA)

MANA, bir aylık desteğinde 3,02$ seviyesindeki dik düşüşünü durdurdu. Fiyat bu seviyeden toparlanırken, yaklaşık on gün boyunca 3,6 doları kırana kadar yukarı kanalda salınım yaptı.

Altcoin, 27 Aralık’ta üç haftanın en yüksek seviyesine dokunduktan sonra %16.94’lük bir geri çekilme kaydetti. Bu düşüşle birlikte MANA, 20-50-200 SMA’sının altına düştü. Boğalar için acil test noktası şimdi 20 SMA’nın (kırmızı) yakınında, 3,3 $ işaretinde duruyordu. 4 saatlik grafiğinde MANA, son birkaç gün içinde simetrik bir üçgen çizdi.

Bugün, MANA 3,31 dolar seviyelerinde işlem görürken RSI düşüş eğilimi gösterdi ancak direnci 42 seviyesinde kırmayı başardı. OBV, satın alma baskısında bir artış gösterdi. Ancak Hacim Osilatörü, zayıf bir yükseliş hareketine işaret ederken düşüş trendi hakimiyetini koruyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin