featured

Solana (SOL), artan satın alma baskısı ile yüzde 20’lik bir ralli hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, 150 doların altındaki dip seviyelerinden sonra övgüye değer bir toparlanma hareketi kaydetti. Mevcut fiyat hareketi, bir sonraki hedef 212 dolar seviyesi olacak şekilde %20’lik bir boğa koşusu için hazırlanıyor. 212 dolar seviyesini geçmek, Solana’nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 doları geri alma hedefine yaklaşması anlamına gelecek.

Dünden bu yana oluşan fiyat toparlanması Solana için kayda değer kazanımlara yol açtı. Gözde altcoin, 150 doların altına kadar düştükten sonra toparlanmayı başardı. Şimdi ise %20’lik bir yükseliş trendine hazır görünüyor.

Solana

Solana boğaları toparlanma konusunda piyasaya öncülük ediyor. Token şu anda 200 doların üzerindeki seviyeleri hedefliyor. Ethereum katili, ilk 10 kripto para birimi arasında önde gelen kazanan coinlerden biri olmayı başardı.

Solana 200 doları hedefliyor

Solana haftalık en düşük seviye olan 151 dolara kadar gerilemişti. Ardından kripto para piyasasında yaşanan çöküş ve durgunluk toparlanma hareketleri yapabilmesine olanak sağlayamamıştı. Bununla birlikte mevcut fiyat hareketi, SOL’un güvenilir bir destek aldığını ve boğaların tokene güçlü bir yükseliş yapma şansı verdiğini gösteriyor.

Son 24 saat içinde Solana’nın fiyatı 157 dolardan şu anki değeri olan 180 dolar seviyesine kadar çıkarak neredeyse %10 oranında bir kazanç sağladı. Bu fiyat hareketinden yola çıkarak, Solana’nın %20’lik bir yükseliş trendine girebileceğini söyleyebiliriz. Bunun sonucunda da bir sonraki kısa vadeli hedefi 212 dolar olabilir.

Ancak, SOL’nin bu yükseliş trendini gerçekleştirebilmesi için ilk engeli olan 186 dolar seviyesini aşması gerekiyor. Bu fiyat, 100 günlük basit hareketli ortalamanın (SMA) ve %50 geri çekilme seviyesinin kesiştiği yerdir. Diğer engel ise 21 günlük SMA olan 191 dolarda olacak.

Solana yüksek satın alma baskısına tanık olmaya devam ederse, kısa vadeli hedefi olan 212 doları aşabilir. Bunun ardından ise tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 259 doları hedefleyebilir. Bununla birlikte, tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru toparlanmak için SOL’un, %78.6 Fibonacci seviyesi olan 227 dolar seviyesinde başka bir yüksek dirençle mücadele etmesi gerekiyor.

Solana 170 dolarda destek görebilir

Aşağı yönde, satış emirlerinde bir artış olması durumunda SOL düşebilir. Bu durumda, token 170 dolardan direnç noktasına doğru yeniden test edilecek. Diğer kritik destek seviyesi, tokenin 7 Ekim tarihindeki en yüksek seviyesi olan 161 dolarda bulunuyor.

Bunu akılda tutarak, Solana blockchaininin geçen hafta Perşembe günü gerçekleşen dağıtılmış bir hizmet reddi (DDoS) saldırısından kurtulduğunu da belirtmek önemlidir. Bu saldırıdan kaynaklanan aksama, daha geniş pazardaki düşüş eğilimiyle aynı zamana denk geldi. Bunların sonucunda da SOL’de büyük oranlarda düşüşler yaşandı. Ağın kurtarılması, yerel belirteç için de büyük bir kurtarma olabilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin