Solana, Polkadot fiyat analizi: SOL ve DOT için takip edilecek önemli seviyeler
Solana, Polkadot fiyat analizi: SOL ve DOT için takip edilecek önemli seviyeler

Solana, Polkadot fiyat analizi: SOL ve DOT için önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, yatırımcıları fiyatı 200 dolara taşıyabilecek mi? Solana fiyatı %20 oranında arttıktan sonra boğaların yeni hedefi SOL için 200 dolar. Polkadot (DOT) boğaları ise fiyatı ilk olarak 40 dolar seviyelerinde tutmaya çalışıyor.

Solana boğaları tekrar harekete geçti. Geçen hafta SOL fiyatı neredeyse 175 dolara ulaşmıştı fakat fiyat düzeltme yaparak 145 dolara kadar geriledi. Bu düşüş sonrası yatırımcılar az da olsa endişelense de boğaların kısa bir süre içerisinde hedefi 200 dolar seviyesine yükselmek.

Aynı yükseliş fiyatı hareketi, 3.600 dolarda yer alan desteği test ettikten sonra 4.000 dolara yükseldi. Ethereum 4.400 dolara yükselmeden önce 4.200 dolarda yer alan engeli aşması gerekiyor.

Solana yazım sırasında 182 dolardan işlem görüyor. SOL bu seviyeye 145 dolardan önemli bir sıçrayışla geldi. SOL grafiğine göre 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA), desteğe önemli katkı sağladı.

MACD göstergesine göre şimdilik en az direnç yolu yukarı yönlü görünüyor. SOL 12 günlük EMA, 26 günlük EMA’nın üzerine çıkarken başka bir rallinin olma ihtimali de artıyor. MACD’nin ortalama çizginin üzerine çıkmasıyla, Solana’nın yükseliş trendini kırılmadan 200 dolarda tutulması beklenebilir.

SOL/USD price chart
Solana (SOL) günlük fiyat analizi grafiği.

Polkadot (DOT) fiyatı 40 dolar desteğinde tutunabilecek mi?

Polkadot boğaları ilk olarak 40 dolarda yer alan önemli destekte kalmaya çalışıyor. Daha sonra 50 doların üzerinde yer alan rekor seviyeye ulaşmak için hevesli görünüyor. Solana ve Ethereum son 24 saat içinde daha yüksek seviyelere çıktıkça, DOT 45 dolarda düzelme yaptı.

Bununla birlikte, Polkadot‘un 43,7 dolardan işlem görmesiyle yapılan düzeltme ivme kazanmış gibi görünüyor.

DOT/USD price chart
Polkadot (DOT) fiyat analiz grafiği.

(MACD) göstergesi yatırımcıların tokeni terk etmesi için satış baskısı sinyalini doğrulayacak gibi görünüyor. Yine de DOT boğaları fiyatı 40 dolar desteğinde tutmaya hevesli görünüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin