Müjde! Solana Mobile Saga önümüzdeki hafta başlayacak…

Müjde! Solana Mobile Saga önümüzdeki hafta başlayacak…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberKripto topluluğu, geçen yıl tanıtılan Solana Mobile Saga’yı kullanmayı bekliyor. Uzun süredir beklenen platform sonunda bu yıl içinde gerçekleşecek. Hatta ekip önümüzdeki hafta başlayacağını duyurdu. 

Solana Labs’ın yan kuruluşu Solana Mobile, daha önce Web3 özellikleriyle desteklenen Saga cep telefonunun satışa sunulacağını duyurmuştu. 2023 yılının başında satışa çıkacağı açıklanmıştı. Ayrıca kullanıcılar için şimdi Saga, web sitesinde ön sipariş mevcut.

Kaynaklara göre Solana Mobile Saga önümüzdeki hafta başlayacak. Ayrıca Solana Mobile’ın resmi Twitter hesabı, bu hafta Saga cep telefonunun bir sonraki aşamaya hazır olduğuna dair birkaç ipucu verdi.

Solana Mobile Saga, topluluğu mutlu edebilecek mi?

Piyasanın önde gelen kripto para birim olan Solana, 2022 yılını çok parlak geçirmedi. Ancak ekip 2023 yılında yeni bir başlangıç yapmak istiyor.

Solana Mobile, Saga insanlara Web3, ticari tokenler, NFT’ler, zincir üstü oyun oynama, dApp’lere erişim vb. işlemlerde kolaylık sağlayacak. Aynı zamanda güvenli bir şekilde işlem yapması için bir cep telefonu olacak. Yapılan açıklamada;

“Kahve için sırada beklerken jeton ticareti yapmanıza, sabah işe giderken NFT’ler yapmanıza ve en sevdiğiniz dApp’lere, her yerde, her zaman anında erişmenize olanak tanıyan birinci sınıf bir mobil deneyim – tümü Android tarafından desteklenmektedir.”

Solana Mobile Saga’da bir dApp Store, Seed Vault cüzdanı, Solana Mobile Stack dApps oluşturma araç seti ve bir Android oluşturma ortamı, Saga Pass ve diğer özellikler bulunur.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin