Solana küllerinden doğdu: Bir diğer meme coin ise 6 haftanın zirvesinde…

Solana küllerinden doğdu: Bir diğer meme coin ise 6 haftanın zirvesinde…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Üst üste 6 gündür kripto piyasasında iyimser hava mevcut. Özellikle Bitcoin ile beraber altcoin’lerin hareket etmesi dikkat çekici. 

Solana Cumartesi günü %30’a kadar yükseldi. Bu süreçte birkaç ayın en yüksek seviyesine geldi. Hareket, kripto para piyasalarının hafta sonuna başlamak için önemli ölçüde yükseliş göstermesi ve küresel piyasa değerinin %8,28 daha yüksek olması nedeniyle geldi. Shiba Inu, kasım ayından bu yana en güçlü noktasında işlem görüyordu.

Solana fiyatı

SOL, fiyatın %30’a varan hızla artmasıyla hafta sonuna başlamak için en büyük hamlelerden biri oldu. Dünkü 16.52$’lık düşük seviyenin ardından SOL/USD bugün erken saatlerde 22.37$’lık gün içi yüksek seviyesine yükseldi.

Bugünkü ralli sonucunda token, fiyatın 24.60$’ı gördüğü 9 Kasım’dan bu yana en güçlü noktasına ulaştı. Grafikten hareket, 14 günlük göreli güçte (RSI) bir direnç noktasının ötesinde bir başka patlamanın ardından başladı.

Solana boğaları gözlerini 25,00 dolara dikmiş olsa da, gün olgunlaştıkça önceki ralliden bir soğuma olabilir. Yani bir düzeltme piyasadaki beklenti tarafında oluşması muhtemel gibi.

Shiba Inu fiyatı

Shiba inu (SHIB), bugün %10’un üzerinde yükselen meme coin ile kripto pazarlarında bir kez daha kendini gösterdi. SHIB/USD paritesi 0,000009462$’da haftayı bitirdikten sonra cumartesi günü 0,00001081$’da zirve yaptı.

Yukarıdaki majör altcoin gibi fiyat kasım başından bu yana en yüksek seviyelerine çıkmasına neden oldu. Genel olarak, Shiba Inu art arda üçüncü kez yükseldi ve son yedi gün içinde %24 arttı.

Daha önceki kazançlar şimdiden gevşeme belirtileri göstermeye başladı. Bu, RSI’nin 80.00 işaretindeki uzun vadeli direnç noktasını geçememesi yine dikkat çekti.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin