featured

Solana kritik destek bölgesinde mücadele ediyor! Fiyat %30’luk düşüşten kurtulabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı, 80 dolardaki düşük aralığa dokunmaya yakın, bunun bir kırılması dik bir düzeltmeye yol açabilir. 80 doların üzerinde tutunamamak, %28’lik bir düşüşle 57,63 dolara yol açabilir. 94,64 doların üzerinde bir günlük mum çubuğu düşüş tezini geçersiz kılabilir.

Solana fiyatı, alıcıların son zamanlardaki düşüş nedeniyle zorlandığını gösteriyor. Satış baskısındaki bir başka artış, onu ani bir destek seviyesini aşabilecek ve yolunda bir engele dönüştürebilecek bir düşüş trendini tetikleyebilir.

Solana fiyatı kritik noktada

80 dolardan 121 dolara uzanan Solana fiyat aralığı başka bir yeniden testle karşı karşıya kaldı. Bu hareket, 1 Nisan’daki yüksek aralığın üzerindeki son taramadan sonra geliyor. O zamandan beri, SOL yaklaşık %43 düşüş yaşadı ve şu anda alt limiti 80 dolarda yeniden test ediyor.

Solana fiyatı bu engeli 24 Ocak’ta etiketlemiş olsa da, bu düşüş, Bitcoin ve piyasanın geri kalanının muazzam satış baskısı ile karşı karşıya olduğu bir zamanda geliyor.

Bu nedenle 80 dolarlık destek seviyesinin üzerinde bir başarısızlık, boğalar ve SOL sahipleri için maliyetli olacak. Söz konusu seviyenin kırılması, 57 dolardan bir sonraki dayanak noktasına %28’lik bir çöküşü tetikleyebilir. Burada, alıcılar SOL biriktirebilir ve yeni bir yükselişi tetikleyebilir.

SOL/USDT 1-day chart

Diğer taraftan, SOL’u 94,64 doların üzerinde bir günlük mum çubuğu oluşturmaya iten satın alma baskısındaki bir artış, geçici bir yüksek seviye yaratabilir. Bu gelişme, ihtimalleri boğaların lehine çevirecek ve düşüş tezini geçersiz kılabilir. Bu durumda, Solana fiyatı 108 ila 113 dolar arz bölgesi için koşabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin