SOL analizi: Majör altcoin, kritik bölgeyi geçebilecek mi?

Solana kayıpları derinleşiyor: Çift haneli rakamlar hayal mi oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum katili olarak ortaya çıkan Solana, eski performansından çok fazla uzaklaştı. Öyle ki FTX sonrasında büyük bir düşüş kaydetti. 2021 yılında boğa sezonunda büyük sıçramaya imza atan kripto para birimi, piyasada ilk 5 içinde kalabilmişti.

Solana kayıpları 2022 yılıyla kendini gösterdi. 2022 yılının ocak ayında 180 dolar seviyelerine kadar yükselen altcoin, şu an da tek haneli seviyelere geri geldi. Sadece düşüş olması sorun teşkil etmedi. Solana kayıpları büyük yatırımcılarla daha da derinleşti.

Kripto borsası FTX’in düşüşüyle Solana, en çok etkilenen dijital varlıklardan biri oldu. Hatta bu konuda etkilenmenin dalgası sürdüğünü gösterdi. 28 Aralık Çarşamba günü %8 daha düşen SOL fiyatı için görünürde dip yok gibi görünüyor.

Solana kayıpları 10 doların altına sürükledi

SOL destekçileri ve geliştiricileri için, ağın temelindeki kripto para birimi ATH’den %96 oranında muazzam bir kayıp yaşadı. Varlıkları fiilen değersiz hale getirerek ve yatırımcılara geri kazanamayacakları kayıplar getirdiğinden, projenin nereye gittiği net değil. Ayrıca ağ üzerinde sık sık yaşanan sorunlarda her şeyin fitilini ateşledi.

Solana Yıllık

Proje çevresinde herhangi bir gelişme olmadığı düşünülürse, mevcut fiyat performansının Solana ile ilgili herhangi bir haberle gerekçelendirilmesi zor. Solana kayıpları teknik analizi de bir bakıma geçersiz kılabilir.

Solana 3 Aylık

Haftalık düşüş yüzde 20’in üzerinde kaldı. 1 yıllık, 90 günlük ve 30 günlük grafiklerde kayıplar daha da derin gözüküyor. Sırasıyla Solana kayıpları yüzde 95, yüzde 72 ve yüzde 31 olarak gözüktü.

Solana 1 Aylık

Solana ile ilgili bir darbe daha geldi

Diğer yandan Solana kayıpları için bir olumsuz gelişme daha yaşandı. Kripto varlık yönetim şirketi olarak bilinen Matrixport, altcoin ile ilgili yeni kararını açıkladı. Matrixport, Solana ve daha birçok yatırımıyla ilgili 30 Aralık Cuma gününden itibaren delist edeceğini duyurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin