featured

Solana ile Google ortaklığı fiyatı hareketlendirdi! Yüzde 15’lik rallinin devamı gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Google Cloud, bir Solana doğrulayıcısı olduğunu duyurdu. Ayrıca Google, blockchain ağı için entegre ettiği diğer ürün ve hizmetleri de açıkladı.

3 Kasım’da paylaşılan tweet’te bulut hizmeti sağlayıcısı, blockchain ağına katılmasını ve doğrulamasını sağlayacak blok üreten bir Solana doğrulayıcı çalıştıracağını belirtti.

Solana Google

Son zamanlarda, Almanya merkezli Hetzner, politikalarının ihlal edildiğini öne sürerek yaklaşık bin Solana doğrulayıcısını kovdu. Ancak kurucu ortak Anatoly Yakavenko, yeni bir doğrulayıcının ağın çalışma süresinin korunmasına yardımcı olacağı konusunda kararlıydı. Ayrıca, yıl sonundan önce daha fazla kesinti olmayacağını da sözlerine ekledi.

Google Cloud diğer Solana ürünlerini duyurdu

Bu arada Google Cloud, 2023 yılına kadar Blockchain Node Engine’i Solana zincirine getirmek için birlikte çalışacaklarını açıkladı. Firma, bu hareketin herkesin bulutta özel bir Solana düğümü başlatmasını kolaylaştıracağını belirtti.

Blockchain Düğüm Motoru, Ethereum geliştiricileri arasında kullanımıyla ünlü bir düğüm barındırma hizmetidir. Google, Solana’yı entegre ederek ağın daha geniş bir kitle tarafından kolayca erişilebilir olmasını sağlayacaktır.

Google Cloud ayrıca, Solana geliştirici ekosisteminin geçmiş verilere erişmesini sağlamak için Solana verilerini ekleyeceğini de belirtti.

Google kısa süre önce bulut hizmetleri için kripto ödemelerini desteklemeye başlama niyetini de açıklamıştı.

Haberin ardından SOL token’ı yaklaşık %15 oranında artarak değerini 40 dolara yaklaştırdı. CoinMarketCap verilerine göre, bu yazının yazıldığı sırada ise 37,09 dolar civarında işlem görüyor.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin