Solana için 2 kritik seviye var: Altı kabus, üstü bayram! SOL tahmini ve analizi
Solana için 2 kritik seviye var: Altı kabus, üstü bayram! SOL tahmini ve analizi

Solana için 2 kritik seviye var: Altı kabus, üstü bayram! SOL tahmini ve analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 4 Nisan 2022’de başlayan işlem haftası, SOL fiyatının tarihteki en kötü düşüşünün başlangıcıydı. 1 haftada satıcılar SOL fiyatını %81 düşürmeyi başardı. Alıcılar fazla direnç göstermedi ve bu, haftalık zaman dilimindeki işlem hacimlerinde de açıkça görülüyor. SOL fiyatı, düşüş dalgasını tamamlamak için henüz sağlam bir dip bulamadı. 47 dolar umudu da boşa gitti.

Solana için iki kritik seviye: 22,6 ve 47 dolar

Alıcıların SOL fiyatının en azından bir toparlanmasını başlatma şansının yüksek olduğu bir sonraki tasfiye bölgesi 22,6 dolar. Bu likidite bölgesi, Nisan-Ağustos 2021’de konsolidasyonun alt sınırıydı. Bu seviyenin korunması, alıcıların 259,9 dolarlık nihai hedefle büyüme trendlerini sürdürmelerine izin verdi. SOL fiyatı 22,6 $ civarında durursa, 47 $’a bir toparlanma beklenebilir ve fiyat bu konsolidasyon koridorunda tekrar durabilir. 22.6 $ seviyesinin altında, alıcıların pozisyonlarını biriktirdiği ve savaşmaya hazır olacakları neredeyse hiç likidite bölgesi yok. Bu nedenle, 22.6 $ seviyesinin kontrolü kaybedilirse, alıcıların SOL’e yatırım yapması son derece tehlikeli olabilir.

SOL

SOL fiyatının günlük zaman dilimindeki hareketini analiz ettiğimizde, alıcıların biraz hareketlendiğini görebiliyoruz. Evet, fiyat düşüş eğilimini sürdürüyor ancak 11 Mayıs’tan bu yana satıcılar üzerindeki baskı önemli ölçüde azaldı. SOL fiyat hareketi daha dik bir düşüş kanalına kaydı. Yerel diplerin her güncellemesine yüksek hacimler ve SOL fiyatında derin bir toparlanma eşlik ediyor. Bu tür sinyaller, düşüş dalgasının sonunu ve bir fiyat geri dönüşünün başlangıcını gösterebilir. Ancak bu olumlu haber bile SOL fiyatının 22,6 doları geçemeyeceği anlamına gelmiyor.

Bu haberin yazıldığı sırada SOL düşüşünün devam etmesi muhtemel, ancak eskisi kadar agresif ve hızlı olmayacak. Düşüş dalgasının tamamlandığının ilk sinyali, fiyatın 47 dolara yükselmesi olacak. Bu durumda, böyle bir atıştan ve satıcılar tarafından düzeltmenin uygulanmasından sonra, aşağıdaki SOL büyümesinin hedeflerini planlayabilirsiniz.

cryptoknowmics


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin