İki altcoin arasındaki yarış kızıştı: Şimdi Solana önde

Solana fiyatı yeniden 100 doları aştı, işte nedenleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada henüz yeni sayılan Solana, çabuk adapte olabildi. Projesi sayesinde iyi ilerleme kaydeden SOL, üst sıraların vazgeçilmez varlığı haline geldi. Zamanla ilk 10 en değerli varlık olanabilen altcoin, yatırımcısınında güvenini kazandı. 2021 yılında iyi performans sergiledikten sonra büyük bir düzeltme içine girdi. Toplululuk, Solana fiyatı için önemli direnç olan 100 doların geçilmesini bekliyordu. Haftanın son iş gününde bu gerçeklemiş oldu.

Ethereum’un ciddi rakibi Solana (SOL) yukarı doğru güçlü hamleler yapıyor. Solana fiyatı son 24 saatte %10 arttı ve şu anda 104$’dan işlem görüyor. Bu, bir ay içinde ilk kez SOL fiyatının 100 doları aştığı zamana işaret ediyor.

Son hareketle Solana, haftalık kazançlarını da %20’nin üzerine çıkardı. Son fiyat artışı, Solana ekosistemindeki bazı önemli gelişmelerin arka planında geliyor. Son SOL fiyat oynaklığına rağmen, Solana ekibi etkileyici bir ağ geliştirme müjdesini verdi.

Buna ek olarak Solana ekosisteminde bazı önemli gelişmeler de oldu. 23 Mart Çarşamba günü Solana, ilk izinsiz merkezi olmayan ödeme sistemi olan Solana Pay’in piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Solana fiyatı, Solana Pay ile çıkışa geçti

Yatırımcılar, USDC gibi dijital dolar cinsinden işlemleri maliyetin çok altında ve satış noktasında herhangi bir aracı olmadan gerçekleştirmelerini kolaylaştıracak. Solana, 600’den fazla kulanıcının Solana Pay ekosistemiyle halihazırda meşgul olduğunu söyledi. Ekip sistem hakkında şunları dile getirdi:

“Autonomous.ai, Solana Pay’i kullanarak emanet akıllı sözleşme işlevi ve zincir üzerinde anlaşmazlık çözümü de dahil olmak üzere bir e-ticaret deneyimi oluşturdu.”

Bu haberin arından Solana fiyatı günlük önemli bir artışa imza attı. Haftalık ise kazancı aynı şekilde sürdürdü. Şu an 33 milyar doları aşan bir değere sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin