Solana fiyatı, bir yıldır görülmemiş satış baskısıyla karşı karşıya! Düşüş nerede durabilir?

Solana fiyatı, bir yıldır görülmemiş satış baskısıyla karşı karşıya! Düşüş nerede durabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı, bir yılı aşkın süredir ilk kez bu kadar yoğun bir satış baskısı ve düşüş hissi ile karşı karşıya. Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırgan tavırlarını takiben tüm finansal piyasalarda önemli dalgalanmalar yaşandı.

Solana fiyatı beş ayın en düşük seviyelerine ulaştı

Solana fiyatı, 2021 Ağustos’unun sonlarında bulunan en düşük seviyeleri aşarak beş ayın en düşük günlük kapanışını tamamladı. Satış baskısı ve Pazartesi gününün günlük kapanışı, %161,8 Fibonacci düzeltmesinin hemen üstündeki 82,25 dolarda sona erdi.

Solana’nın 2022 Hacim Profili, fiyat hareketinin ve aşağı yönlü devam etmesi için geniş bir açık aralığa işaret ederek yıllık en düşük seviyesinde işlem görüyor. Bununla birlikte, genişletilmiş 2021 Hacim Profili, yüksek hacimli bir düğümün psikolojik olarak önemli bir fiyat seviyesi olan 75 dolarda gerçekleştiğini gösteriyor. Ayıların Solana fiyatını çekeceği yer burası.

Risk altındaki piyasalar bu tür jeopolitik olaylarla karşı karşıya kaldığında, ilk tepki her zaman dalgalı, şiddetli ve aşağı yönlüdür. Hisse senetleri, bazı emtialar, vadeli işlemler ve kripto para birimleri aynı düşüş eğiliminde. Ancak belirsizlik ortadan kalktığında ve bir statüko oluştuğunda, dengeye ve başlangıç değerlerine dönüş genellikle hızlı ve ani olur.

Solana fiyatı, bir yıldır görülmemiş bir satış baskısıyla karşı karşıya! Düşüş nerede durabilir?

Solana fiyatının, daha yükseğe doğru yeni bir yolculuğa başlamak için yükseliş perspektifinden çok uzağa gitmesi gerekmiyor. Boğaların yükseliş gerçekleştirmesi gereken ilk hedef, şu anda %50 Fibonacci düzelmesinin ve günlük Tenkan-Sen’in bulunduğu 93 dolarlık değer alanındaki en yakın direnç kümesinin üzerinde bir günlük kapanış.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin