Solana fiyatı neden yükseliyor? Yükselişin arkasında bu meme coin mi var?
Solana fiyatı neden yükseliyor? Yükselişin arkasında bu meme coin mi var?

Solana fiyatı neden yükseliyor? Yükselişin arkasında bu meme coin mi var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırımcıları 2023 için ticaret stratejilerini planlamaya başladıkları ve bir önceki yılın kayıplarını telafi etmeyi hedefledikleri için Solana erken kazanan bir varlık olarak ortaya çıkıyor. Solana (SOL) fiyatı, yeni yıla giden aylarda rekor değer kaybı gördü. Ancak SOL tokeni, 2023’e girerken sadece birkaç gün içinde %22’den fazla değer kazandı.

BONK haberleri üzerine SOL fiyatı arttı

Solana’nın (SOL) fiyatı geçen hafta Şubat 2021’den beri görülmemiş yeni bir düşük seviyeye ulaştı. Dokuz günden fazla ardışık kayıpların ardından, altcoinin fiyatı Cuma günü kabaca 8 dolara geriledi.

Yeni bir memecoin olan BONK, Solana’nın fiyat artışının arkasındaki ana itici güç oldu. SOL blok zincirinde çalışan bir Shiba Inu’nun (SHIB) aynısı büyük bir heyecan yarattı ve şu anda Crypto Twitter’da trend oluyor.

BONK’un daha geniş kabulü

Sonuç olarak, Solana ağındaki en büyük NFT pazarı olan Magic Eden, şu anda BONK’u Ethereum (ETH) veya Polygon (MATIC) ağlarına entegre etmeyi düşünüyor. En son memecoin çılgınlığına kapılan Magic Eden, yakın zamanda oluşturulan Solana tabanlı kripto para birimini dahil edip etmeyeceklerini sormak için Twitter’a gitti.

Bir bütün olarak kripto para birimi topluluğu, yeni memecoinin popülaritesindeki ani artışa olumlu yanıt verdi. Ek olarak, insanların bir dizi tanınmış kripto ünlüsü ve NFT koleksiyoncusu tarafından sağlanan BONK tokeninin ücretsiz airdroplarından yararlanabilmesi, SOL tokenini daha da yükseltti.

Son yirmi dört saat içinde Bonkre’nin zincir üstü hacmi 19 milyon doların üzerine çıktı. Bonk, ilk olarak 25 Aralık’ta piyasaya sürüldüğünden beri Salı günü itibariyle 85.000’den fazla yatırımcıya ait oldu ve ona yaklaşık 93 milyon dolarlık bir piyasa değeri sağladı. Geçen hafta toplanan istatistiklere göre, kullanıcılar Bonk tokenlerini kullanarak 500.000’den fazla işlem gerçekleştirdi.

Ayrıca, Salı günü bir USDT çifti ile işlem yapmak üzere Bonk tokenini listeleyen MEXC kripto borsasının haberi, yatırımcıların ilgisini daha da ateşledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin