Solana fiyatı için kritik yol ayrımı! Takip edilecek seviyeler
Solana fiyatı için kritik yol ayrımı! Takip edilecek seviyeler

Solana fiyatı için kritik yol ayrımı! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana fiyatı, herhangi bir kırılma belirtisi olmaksızın belirli bir bölgede sıkışıp kalmış gibi duruyor.  Yatırımcılar, bu seviyelerin altındaki likidite henüz kullanılmadığı için yakın gelecekte 31,66 dolar veya 24,52 dolar seviyelerine bir düşüş bekleyebilirler. İyileşme olmadan 24,52 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, SOL için yükseliş tezini geçersiz kılabilir.

Solana fiyatının Mayıs ayındaki en yüksek seviyelere veya yatay hareket edip etmeyeceği henüz belli değil. Yatırımcıların aşağıda belirtilen likidite havuzlarına çok dikkat etmesi gerekmektedir.

Solana fiyatı için yol ayrımı

Solana fiyatı, 15 Haziran tarihinde gerçekleşen 25,71 dolarlık dip seviyesinden bu yana daha yüksek dipler üretiyor. Bu yerel dipten bu yana, SOL bir noktada %84 ralli yaparak dört yüksek zirve üretti. Şu anda, SOL 39 dolardan işlem görüyor.

Altcoin 31,66 doların altında mevcut tahsil edilmemiş stop-loss likidite havuzları ve Haziran 2022’deki dip oluşumu sırasında 26 dolar civarında oluşan dip seviyeleri mevcut. Aynı şekilde, benzer likidite seviyeleri 47,43 dolar ve üzerinde mevcuttur.

Bu nedenle, yatırımcılar Solana fiyatındaki düşüşleri satın almak istiyorsa en iyi seviyeler 25 dolar ile 31 dolar seviyeleri olabilir. Bundan sonraki aşamalarda potansiyel getiriler %40 ila %90 arasında değişirse SOL 45 ila 60$ dolar seviyelerine ulaşabilir.

SOL/USDT 1-day chart

Solana fiyatı yukarıda mevcut olan likiditeyi 47 dolardan toplamak için hareket ederse, o zaman yukarı yönlü bir hedefin olmamasına ve uzun süre konsolide olmasına neden olabilir.

Bununla birlikte, Solana fiyatı 24,52 dolar destek seviyesinin altında daha düşük bir dip üretirse, bu engeli bir engele çevirecek ve SOL için yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin