Solana tabanlı DEX borsası saldırıya uğradı

Solana fiyatı için çılgınca tahmin: Yüzde 1000 mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen altcoin’lerinden biri olan Solana için popüler isim çılgın bir fiyat tahmininde bulundu. Yaptığı ataklara dikkat çeken analist daha önceki boğa koşusundan daha fazlasını bekliyor. Peki bu mümkün olabilir mi? Solana fiyatı büyük bir artış yaşayabilir mi?

Solana, çıktığı günden bu yana istikrarını korudu. Hızlı ve güvenilir altyapısı sayesinde her zaman tercih edilen varlıklar arasında yer aldı. Her ne kadar Network sistemine saldırı olsa da çözüm odaklı davranarak kısa sürede problemleri bitirdi.

NFT pazar yerinde de Ethereum’un dişli rakibi olabilmeyi başaran SOL, 2021 yılındaki boğa koşusunda iyi bir değerlemeye ulaştı. Henüz piyasaya girerken bile SOL alan biri önemli ölçüde kar elde etti. Ön satıştan katılanlar ise karın en büyüğüne sahip oldu.

Analist Solana fiyatı için önemli açıklamalar yaptı

Çok popüler YouTube kanalı “InvestAnswers”ın sunucusu James Mullarney, Solana blok zincirinin yerel tokeni olan SOL hakkında konuştu. SOL için fiyat hedefine nasıl ulaştığını açıkladı. Mullarney,

“Solana, işlemler için ödeme yapmak için SOL kullanan merkezi olmayan bir bilgi işlem platformudur. Solana, hisse senedi konsensüsünün kanıtı ve geçmişin kanıtı olarak adlandırılan bir kombinasyonu kullanır. Hatta bunu kullanarak blok zinciri ölçeklenebilirliğini geliştirmeyi amaçlıyor. Sonuç olarak, Solana, ademi merkeziyetçilikten ödün vermeden saniyede 50.000 işlemi destekleyebileceğini iddia ediyor.

Solana, geliştiricilerin çok çeşitli merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamaları, yeni kripto tokenleri, oyunlar ve daha fazlasını oluşturmasına olanak tanımak için akıllı sözleşmeleri etkinleştirmeyi amaçlıyor. Kullanıcılar kriptolarını riske attıklarında, bu varlığın altında yatan blok zincirini daha güvenli ve daha verimli hale getirirler.”

Ünlü sunucu ve analist tüm bunları dikkate alarak uzun vadede Solana fiyatının daha iyi yerlere geleceğini düşünüyor. Hatta James Mullarney işi abartarak yüzde 1000 yorumunu yapıyor. Aslında geçmişe bakarsak SOL/USD paritesi büyük bir yükselişi sadece 2 senelik dönemde gördü.

CoinMarketCap verilerine baktığımızda en düşük seviyesi olan 0,50 dolardan 2021 yılında ATH’sini 260 dolara ulaştı. Şu an bile yüzde 2.000’den fazla değerlendi. 2021 yılındaki zirvesinden şimdi yüzde 80 uzaklıkta. Belkide Solana fiyatı için bin doları konuşabileceğimiz günler gelecek…

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin