Solana fiyatı yüzde 70 artabilir! Ancak dikkat çeken bir şart var
Solana fiyatı yüzde 70 artabilir! Ancak dikkat çeken bir şart var

Solana fiyatı yüzde 70 artabilir! Ancak dikkat çeken bir şart var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) fiyatı yakında kısa vadeli modelinden çıkabilir ve uzun vadeli bir direnç çizgisinden çıkmak için başka bir girişimde bulunabilir.

Solana protokolündeki merkezi olmayan borsaların hacmi, Ocak ayının en yüksek seviyesinden önemli ölçüde düştü. Bunun ana nedeni, piyasaya sürülmesi geçen ay büyük bir ilgi artışına neden olan BONK blockchain projesine olan ilginin azalması olabilir.

Solana fiyatı reddedildi

Günlük grafikteki teknik kurulum, SOL token fiyatının Ağustos 2022’den bu yana alçalan bir direnç çizgisinin altına düştüğünü gösteriyor. Çizgi, en son 29 Ocak’ta olmak üzere iki ret kararına (kırmızı simgeler) neden oldu. Ret mevcut aşağı yönlü hareketi başlattı.

Düşüşten önce RSI’da (yeşil çizgi) düşüş eğilimi vardı. Dahası, gösterge şu anda 50’nin altında ve düşüşe işaret ediyor. Bu nedenle, Solana fiyatı direnç çizgisinden çıkmadıkça eğilim düşüş olarak kabul edilir. Ancak bir kırılma gerçekleşirse, 37 dolara doğru yukarı yönlü bir harekete yol açabilir. Bu, mevcut fiyattan ölçüldüğünde %70’lik bir artışa neden olabilir.

Solana (SOL) Daily Resistance Line

Solana fiyatı destekten düştü

Kısa vadeli grafik, SOL fiyatının 30 Ocak’ta yükselen bir destek çizgisinden kırıldığını gösteriyor. Daha sonra, 2 Şubat’ta direnç olarak doğruladı (kırmızı simge). O zamandan beri fiyat düşüşünü sürdürdü.

Son üç gün içinde, SOL token fiyatı 0,382 Fib geri çekilme destek seviyesinin biraz üzerinde işlem gördü. Ek olarak, altı saatlik RSI yükseliş eğilimi yarattı.

Bu nedenle SOL fiyatı direnç çizgisine doğru bir kez daha yükselebilir. Öte yandan 19,67 doların altına düşerse dijital para birimi 17,46 dolara kadar geri çekilebilir.

Solana (SOL) Kısa Vadeli

Düzeltme nerede son bulacak?

Son olarak, iki saatlik grafikteki fiyat geçmişi, SOL fiyatının azalan bir paralel kanal içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici kalıplar içerir. Fiyatın kanalın üst kısmında işlem görmesi ve altı saatlik grafikten yükseliş sapması bu olasılığı destekliyor. Uzun vadeli direnç çizgisinden bir kırılma, hattan kırılmayı tetikleyebilir. Bu durumda, SOL fiyatı 37 dolara yükselebilir.

Solana fiyatı bir kez daha destek hattına düşebilir ve 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesini 17,46 dolar olarak doğrulayabilir, ancak bu yine de yükseliş tahminini geçersiz kılmaz.

Solana (SOL) Kısa Vadeli Kanal

Sonuç olarak, en olası Solana fiyat görünümü, kısa vadeli kanaldan bir kırılma ve uzun vadeli direnç çizgisinden çıkma girişimidir. Öte yandan, kanaldan bir kırılma bu tahmini geçersiz kılarak 9 dolara doğru önemli bir düşüşe yol açabilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin