Uzmanlar, majör altcoin’in 2025 yılına kadar nasıl fiyatlanacağını tahmin etti!

Solana fiyat analizi: SOL yapacağı ralli ile nereye gidebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana’nın (SOL) fiyatı Perşembe günü yüksek işlem gördü. Dün gece saatlerinde yaşanan satış sonrasında gün içi toparlanış gene iyi oldu. Tesla’nın Bitcoin satışı kısa süreli paniğe yol açsa da varlıklar çabuk toparladı.

Çabuk toparlanmanın görüldüğü varlıklardan biri de Solana oldu. Alıcılar, destek seviyesinin yakınında ortaya çıktı. SOL fiyatı Çarşamba günü yükseliş eğilimi bulmakta zorlanmıştı. Ancak fiyat, 50 günlük EMA çevresinde 41.50 dolarda hayati destek buldu.

Solana fiyatı için önemli notlar

  • SOL fiyatı, düzeltici bir geri çekilmenin ardından mütevazı kazançlar elde etmeyi başarıyor.
  • Son fiyat hareketi, boğaların kritik 50 günlük EMA’yı ihlal etme girişimlerini gösteriyor.
  • 39,50 doların altında bir günlük mum çubuğu, trendin tersine çevrildiğinin bir işareti olacak.

SOL fiyatı kazançlarını genişletiyor

Günlük grafikte SOL, yükseliş devam modeli olan “Cup and Handle” formasyonunu oluşturdu. Bu aynı zamanda kritik 50 günlük (EMA) Üstel Hareketli Ortalama ile de çakışıyor. Fiyat, oluşumu yeniden test etmek için son zamanlardaki en yüksek bölgesinden geri çekildi.

Saatlik zaman diliminde fiyat 13 Temmuz’dan beri yükselen bir kanalda işlem görüyor. Ancak, aşağı yönlü risk oluşturan kanalın alt trend çizgisini kırıyor. Burada boğalar önceki düşüşleri tutmayı başardı.

Fiyat, 40.0 $ civarında çift dip yapısında destek aldı. Güçlü bir yeşil mum çubuğuyla 50 günlük hareketli ortalamayı kırdı. Hacim de hareketi destekledi.  Yükselen boğalar, ilk hedef olarak 48,0 dolar olarak belirledi. Bu bölgenin ardından 50 dolar kırılımı gelmesi muhtemel olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin