featured

Solana fiyat analizi: SOL 170 dolar civarında konsolide oluyor – Düşüşe devam mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber -Solana fiyat analizi –  Kripto para piyasası genel olarak bugün de pek parlak haberlere şahit olmadı. Güncel olarak bugün yapılan Solana fiyat analizine göre düşüş hareketleri olduğu görülüyor. SOL/USD gece boyunca konsolide olmaya devam etti. 168 dolar seviyesi şu anda güncel destek noktası görevi görüyor.

Kripto para piyasasında gözde altcoinlerden bir tanesi olan Solana için boğaların önceki kayıpların bir kısmını geri kazanma konusunda baskın rol oynayamadığını görüyoruz. Bu nedenle hâlâ 168 dolar seviyesinin kırılmasını beklendiği için Solana fiyat analizinde bugün düşüş görünüyor. SOL altcoinin önümüzdeki hafta 150 dolar seviyesine kadar uzanan bir sonraki büyük desteğin daha da düşmesi bekleniliyor.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde karışık sonuçlar gördü. Pazar lideri ve öncü coin olan Bitcoin yüzde 0,92 oranında değer kazanırken, en gözde altcoin olan Ethereum yüzde 0,72 oranında değer kaybı yaşadı. Bu yazının odaklandığı Solana ise yüzde 2,49 düşüş yaşadı. Bu düşüş de onu en kötü performans gösteren coinler arasında yer almasına neden oldu.

Son 24 saatte Solana fiyat hareketi: Solana 170 dolar civarında konsolide olmaya devam ediyor

SOL/USD 167.81 dolar ile 173.90 dolar seviyeleri aralığında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içerisinde hafif volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 50,66 azalarak 1,226 milyar dolara kadar geriledi. Toplam piyasa değeri ise 51.65 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para birimi Solana genel sıralamada 5. sırada yer alıyor.

SOL/USD 4 saatlik grafik analizi: SOL 168 doların altına doğru bir kırılma mı yaşayacak?

4 saatlik grafikte, son 24 saatteki Solana fiyat hareketi için yavaş bir konsolidasyon görebiliriz. Piyasadaki ayılar hâlâ daha fazla aşağı yönlü hareket etmeye çalışıyor.

Solana fiyatı, aralık ayı boyunca şimdiye kadar güçlü bir düşüş ivmesi gördü. 2 Aralık’ta 243 dolarla güçlü bir yüksek zirve belirledikten sonra, geçen cuma günü güçlü bir düşüş hareketi yaşandığına şahit olduk.

SOL/USD, önümüzdeki hafta için giderek daha dar bir aralıkta görülen konsolidasyonla birlikte 170 dolar seviyesinde yeni bir destek noktası buldu. Ardından perşembe günü gelen düşüş, başka bir satışın yolunu açarak Solana coinin bir önceki seviye olan 170 dolara kadar geri gitmesine sebep oldu.

O zamandan beri, Solana fiyatının 170 dolar civarında yatay hareket ettiğini gördük. Yani boğalar henüz istedikleri ivmeyi kazanamadı. Bu nedenle SOL, muhtemelen önümüzdeki hafta 150 dolar seviyesine kadar bir sonraki büyük destekle birlikte başka bir düşüşe hazırlanıyor olabilir.

Solana fiyat analizinde sonuç olarak

Mevcut konsolidasyonun bugün daha düşük bir kırılma ile sona ermesini bekleniyor. Bu nedenle de Solana fiyat analizine göre bugün düşüş görünüyor. Genel piyasa yapısı göz önüne alındığında, boğaların hafta sonu piyasayı daha yükseğe çıkaramamasının ardından ayılar bir kez daha ivmeyi devralacak gibi.

cryptopolitan

You have not selected any currency to display

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin