İki altcoin arasındaki yarış kızıştı: Şimdi Solana önde

Solana fiyat analizi: Potansiyel “Death Crossover” formasyon ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ocak ayının genelinde yaşanan kan banyosundan Solana kendine düşen payı almıştı. Yaşanılan düşüşler varlıklarda yüzde 50’ye kadar çekilmelere sahne olmuştu. Hatta bazı altcoinlerde kaybı daha hissedilir seviyelere gelmişti. Öte yandan Solana fiyat analizi tarafında dikkat çeken formasyon göze çarpıyor. İşte detaylar…

Solana, 2020 yılından bu yana kripto piyasasına damga vuran bir varlık oldu. Kısa zaman içinde majör coinler arasına girmeyi başardı. Uzun süren rallinin ardından 85 doların altına inen bir yapı oluşturdu. Ancak Bitcoin hareketiyle birlikte çabuk toparlanan kripto varlıklar arasında oldu. Son hareketle beraber 100 doların üstüne çıktı. 

SOL fiyatındaki düzeltme aşaması, 81.23$’da yeni bir dip yaptı. Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 260$’dan %68’lik bir kayıp gösterdi. Boğalar 83,5 dolarlık desteği savunmayı başardı. Kripto para söz konusu fiyat ile 103.7 dolar arasında dar bir aralıkta rezonansa girmesine izin verdi.

Solana fiyat analizi Death Crossover

Solana fiyat analizi: Death Crossover

Solana fiyat analizi için: 50 ve 200 EMA Death Crossover (Ölüm Geçişi) vermeye hazır olduğundan, önemli EMA hattı düşüş görünümü paylaşıyor. Bu düşüş eğiliminin devam eden ayı saldırısını teşvik ettiği biliniyor. Ayrıca, alıcılar, Ocak ayından bu yana herhangi bir yükseliş rallisini kesintiye uğratan 20 EMA’nın dinamik direnciyle de yüzleşmek zorunda.

Bugün alıcılar tarafında diğer bir gösterge oldu. Genel dirençten yukarı yönlü bir kırılma ile bu konsolidasyondan kurtulmaya hazır görünüyor. Fiyat henüz SOL’de toparlanma fırsatı için ilk sinyali veren bir mum kapanışı sağlamıyor. 

4 saatlik SOL:USD grafiği

4 saatlik SOL/USD grafiği

SOL/USD 4 saatlik grafiği, kripto para fiyatının 104$ direncinin üzerinde bir mum kapanışı sağladığını gösteriyor. Aynı zamanda yeniden test aşamasında olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte, parite 100 EMA’dan güçlü bir dirençle karşı karşıya ve daha yüksek bir fiyat reddetme mumu sergiliyor. Solana fiyat analizi direnç ve destek seviyeleri:

  • 115$ ve 128$ direnç seviyeleri 
  • 104$ ve 98$ destek seviyeleri

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin