Solana, Coinbase listeleme haberlerinin ardından ralli yaptı!

Solana, Coinbase listeleme haberlerinin ardından ralli yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Coinbase tarihinde ilk kez Solana Tabanlı proje tokenlerini listeledi. Buna ek olarak, Coinbase’in iki Solana ekosistem tokeni olan FIDA ve ORCA’nın gelen transferlerini kabul etmeye başladı. Duyuru, genişlemenin Coinbase’in token yönetimine ilk kez SPL tokenlerini (Solana’nın ERC-20 eşdeğeri) eklediğini açıklayan bir tweet ile yapıldı.

Duyurunun ardından Solana yükseliyor

SOL, haberlerin ardından kritik 100 dolar seviyesini geri kazanmak için harekete geçti. Altcoin, son 24 saatte %17 oranında sıçradı. Yazı yazılırken SOL, 107 dolardan işlem göyordu.

Bonfida (FIDA) ve Orca (ORCA) için gelen transferler artık Coinbase’nin hizmet verdiği ülkelerde kullanılabilecek. Ticaret şu anda etkin değil ancak 1 Şubat’ta başlayacak.

Hem Orca hem de Bonfida, sarılı tokenler de dahil olmak üzere Solana tabanlı varlıklar için merkezi olmayan borsalardır. Haber duyulur duyulmaz, ORCA, ralli yaptı ancak daha sonra kazanımların birçoğunu geri verdi. FIDA ise düştü.

Bu önemli bir soruyu gündeme getiriyor: “Daha fazla token” listelemesi daha az “Coinbase etkisi” anlamına mı geliyor? Bu soru, özellikle de Coinbase CEO’su Brian Armstrong’un mümkün olan her yerde “her” varlığı listeleme planlarını açıklamasından sonra yeniden gündeme geldi.

Bu hamle izin verilen her kriptoyu listelemek için belirtilen misyon konusunda ileriye dönük büyük bir adım olma özelliği taşıyor. ABD merkezli kripto borsası, Solana’nın Ethereum’un ERC-20’sine yanıtı olan SPL’nin “Solana Program Kitaplığı” tokenlerinin geri çekilmesini planladığını zaten açıkça belirtti. 4,8 milyar dolarlık dolaşımdaki arzı ile SOL ekosisteminde bulunan USDC, desteklenen varlıklar arasında yer alacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin