featured

Solana coin, FTX krizinden kurtuldu mu? İşte haftalık performans…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz yılın en büyük olaylarından biri de FTX borsasının çöküş hikayesi oldu. Dev borsanın çökeceği kimsenin aklına gelmezken likidite sıkışıklığı ve yan kuruluşlar iflasın tetikleyicisi oldu. Bu olayda Solana coin gibi bazı varlıklar ciddi şekilde etkilendi.

2023 yılının ilk günlerinden sonra Solana coin, piyasadaki hareketliliğe ayak uydurdu. Hatta majör altcoin arasında öne çıkan para birimi oldu. Şimdi Solana topluluğu FTX krizinden kurtulup kurtulmadığını merak ediyor.

Son birkaç gündür Solana (SOL) bir kez daha bazı kripto para birimi yatırımcılarının ilgisini çekmeye başladı. Geçen haftadan bu yana altcoin’in piyasa değeri %37 arttı. Hatta bu artış zaman zaman haftalık yüzde 50’ye denk geldi.

Solana Network, elinde tuttuğu 3,24 milyon adi hisse senedi ve 134,54 milyon FTT tokeni sayesinde yeni bir adım attı. Önemli ölçüde maruz kaldığı FTX olayından kurtulmak için ilerlemeye hazır gibi duruyor.

Solana coin yeniden yüzünü gösteriyor

Aralık ayının sonuna doğru 8 dolara kadar gerileyen Solana coin, korku seviyesini artırmıştı. Herkes Luna vakasını hatırlarken, yeni yıl ile beraber para birimi çıkış yakaladı. Son yedi gün içinde bir noktada değerini %46 artırmayı başardı.

9 Ocak Pazartesi günü seansında kapanışından birkaç saat önce Solana, 17,37 $’da zirve yaptı. Fakat 17.50 doların üstüne çıkamayarak uzak çaplı bir düzeltme yaptı.

1 Solana kaç TL?

SOL/TRY paritesi olara bağlı olarak 303 seviyelerinden alıcı buluyor. Gün içinde 295 TL’ye kadar geri çekilme yaşadı.

Solana kaç dolar?

Solana coin, dün gerçekleştirdiği üstün bir performans sonrası dinlenmeye çekildi. 17 doların altına sarkan kripto para birimi 16,15 dolardan işlem görüyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin