Solana'dan beklenmeyen bir hareket geldi: Fiyat patlamaya mı hazırlanıyor?
Solana'dan beklenmeyen bir hareket geldi: Fiyat patlamaya mı hazırlanıyor?

Solana’dan beklenmeyen bir hareket geldi: Fiyat patlamaya mı hazırlanıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana ağı, bir Android olan cep telefonu Saga’nın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Telefon, Solana’nın Web3 ekosisteminde mobil odaklı büyümeye geçişini işaret ediyor. Ethereum katilinin duyurusu, sahipleri arasında bir yükseliş hissi uyandırdı.

Solana Labs, Web3 cep telefonunun geliştirildiğini duyurdu

Ethereum’un önde gelen rakiplerinden biri olarak kabul edilen Solana ağı, “Saga” adlı kendi cep telefonunu piyasaya sürüyor. Android telefonun kilit blockchain paydaşı Solana Labs.

Solana Labs tarafından geliştirilen telefonda özel bir kripto para cüzdan özelliği bulunacak ve telefon, Web3 programları için tasarlanmış Solana Mobil Stack (SMS) ile uyumlu olacak.

Solana Labs, geçen hafta bir konferansta telefonun piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Solana Labs CEO’su Anatoly Yakovenko, cep telefonunun yaklaşık 1000 dolara mal olacağını ve 2023’ün başlarında teslime hazır olacağını söyledi. Solana, mobil odaklı büyümeye geçti ve zincir üstü ödemeleri etkinleştirmek için “Solana Pay” entegre edilecek.

Analistler Solana için ne öngörüyor?

Analistler, Solana fiyat tablosunu değerlendirdi ve Ethereum katilinin yükseliş trendine devam edebileceğini öngörüyorlar. Bir kripto analisti olan Brian Bollinger, MACD gösterge eğiminin yükseldiğini ve bunun yükselişe işaret ettiğini savunuyor. Solana’da uzun pozisyonlara olan ilgide bir artış var ve altcoin yükseliş trendine devam edebilir. Solana fiyatı için bir sonraki direnç 48 dolar seviyesinde mevcut.

SOL-USDT price chart

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin