Solana analizi

Solana analizi: SOL fiyatı çıkış momentumu yakaladı, varlık neyi hedefliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın güçlü varlıklarından biri olan Solana, ayın son gününde atağa kalktı. İki rakibini birden ekarte eden SOL, yedinciliğe yerleşti. Şimdi önünde ise piyasanın demirbaşlarından biri olan Ripple var. Aradaki makas ise oldukça dar. Solana, 41,3 milyar dolar market değerine sahip iken, Ripple’in 41,8 milyar dolar değeri bulunuyor. Solana analizi neler söylüyor?

SOL fiyatı Perşembe günü kazanç elde etmeyi başardı. Fiyat, Ocak ayından bu yana ilk kez 127 dolar ile taze zirveleri test etti. Solana, 80$’ın en düşük seviyelerinden yaklaşık %56 arttı. Bu aynı zamanda yuvarlak dipli bir teknik formasyon oluşturuyor.

Günlük grafikte, SOL fiyatı 2022’de ilk kez 124$’ı test etti. Fiyat, 22 Ocak’ta test edilmesinden bu yana kritik 200-EMA’yı (Üssel Hareketli Ortalama) kırdı. Bu, yukarı yönlü momentumun devamı için güçlü bir işaret olarak ön plana çıkıyor. Solana analizi güçlü bir sinyal ve hacim kazandığını gösteriyor.

Solana analizi: Hedef 160 dolar mı?

Seansın yükseğinin üzerinde bir günlük kapanış, alıcılar için daha fazla alım satım fırsatı sunacaktır. Fiyat, mevcut seviyelerden %15’lik bir artışla 22 Ocak’ın en yüksek seviyelerini 143,96$ olarak hedefleyebilir. Söz konusu seviyelerin etiketlenmesinden sonra boğalar daha istekli olacaktır. Bu da sürekli satın alma baskısının ortasında 160 dolarlık yatay direnç seviyesine gitmesine olanak tanıyabilir.

Aşağı yönlü tarafta ise ilk hedef 100$ seviyesinde bulunabilir. Uzatılmış bir satış, 80$ seviyesini devreye sokacaktır. Solana analizi için teknik göstergeler olumlu mu?

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi, ortalama çizgisinin üzerinde keskin bir şekilde hareket etti. Ancak, aşırı alım bölgesinden çok uzakta olmayan 72 seviyesinde duruyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı orta çizginin üzerinde bir yükseliş eğilimi ile dilimlendi.

İşlem hacmi : Dengeye uygun hacim göstergesi, fiyattaki talebe dayalı büyümeyi gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin