SOL analizi: Majör altcoin, kritik bölgeyi geçebilecek mi?

Solana analizi: Ralli fiyatın 30 dolara çıkmasını sağlayacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Majör altcoin, 2022 yılının son aylarını sancılı geçirdi. Aldığı yatırımların ilk defa olumsuz yansımasını gördü. FTX ve Alameda Research iflasına maruz kalması fiyatı tek haneye düşürmüştü. Şimdi ise Solana analizi için göstergeler olumlu yönde kalıyor. Peki yeni hedefler gelecek mi?

Solana, ABD doları karşısında 20 doların üzerine çıkıyor. SOL fiyatı yakın vadede rallisini devam ettirirse 26$ ve 30$ direnç seviyelerinin üzerine çıkarabilir. 

Ocak ayına hızlı başlangıç yapan SOL, 3 kat değer kazandı. Piyasa değerine göre ilk 10 içine de yeniden girebildi. Bu süre zarfında 8 dolar seviyesinden 25 doların üzerine kadar çıkabildi.

Solana analizi: Fiyat güne hızlı başladı

Solana fiyatı bir taban oluşturdu, bu sayede 20$ seviyesinin üzerinde istikrarlı bir yükseliş başlattı. Piyasanın önderlerine benzer şekilde direnç bölgesinin üzerinde güçlü bir yükselişe işaret etti.

Solana analizi için boğalar, fiyatı 25 dolarlık direncin üzerine çıkarmayı bile başardı. Küçük bir aşağı yönlü düzeltmenin iyi bir ilerlemenin yolunu açıyor gibi. 24 dolar seviyesinin altında bir düşüş yaşandı. Fiyat, 20,20 dolardan 26,54 dolara yükselen dalganın %50 Fib geri çekilme seviyesinin altına düştü.

SOL/USD paritesinin 4 saatlik tablosunda 23,05$ civarındaki destekle şekillenen büyük bir yükseliş trendi çizgisi de var. İlk büyük direnç 26,50 dolar seviyesinin yakınında. Bir sonraki büyük direnç, fiyatın 30 $ bölgesinde yer alıyor.

SOL düşüş için nereyi deneyebilir?

Solana analizinde dirençler aşılmazsa destekler yeniden aktif görev alacaktır. Aşağı yönde ilk destek 24 dolar seviyesinde yer alıyor. İlk büyük destek 23,00 dolar seviyesinin ve trend çizgisinin yakınında.

Teknik Göstergeler

  • 4 Saatlik MACD – SOL/USD için MACD yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.
  • 4 Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – SOL/USD için RSI 50 seviyesinin üzerinde.
  • Başlıca Destek Seviyeleri – 24$, 23$ ve 20$.
  • Ana Direnç Seviyeleri – 25$, 26.50$ ve 30$.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin