Solana ağına son saldırıya rağmen ilgi artıyor! SOL fiyatına etkisi olacak mı?
Solana ağına son saldırıya rağmen ilgi artıyor! SOL fiyatına etkisi olacak mı?

Solana ağına son saldırıya rağmen ilgi artıyor! SOL fiyatına etkisi olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana ile ilgili bu hafta adreslerin saldırıya uğradığıyla ilgili haberler çıktı. Ancak araştırmalar, saldırının ağın hatası değil, harici olduğunu ortaya çıkardı. Yaşanan bu saldırı ise SOL fiyatını çok fazla etkilemedi.

Şimdi, son olay panik satışını tetiklemese de, SOL bazı  olumsuzluklar gördü. Altcoin fiyatı, Temmuz ayı sonundaki seviyelere göre yaklaşık %16 düştü. Bu geri çekilme, kripto piyasasının aynı dönemdeki performansıyla uyumlu görünüyordu.

Boğalar geri mi dönüyor?

SOL, son iki günde %7’lik bir artış kaydetmeyi başardı ve düzenli bir yükselişi sürdürebileceğini doğruladı. Artış, fiyat hareketinin yükselen destek çizgisiyle neredeyse temas etmesinden sonra geldi.

Son yükselişine rağmen, SOL yatırımcılarının temkinli davranmasında fayda var. Son ralli, düşük alım hacmi ile karakterize edildi ve bu, sınırlı yukarı yönlü durumu açıklıyor. Bunun üzerine, haftanın başlarındaki son aşağı yönlü baskı, onu %50 RSI seviyesinin altına itti.

Diğer taraftan SOL, olumsuzluğa direnme konusunda da esneklik gösterdi. En son yükselişi, destek hattıyla önemli bir etkileşim olmadan ikinci kez dönmesini işaret etti. Yatırımcılar bunu bir yükseliş sinyali olarak değerlendirmiş olabilir.

Bu, son iki günde boğaların neden tekrar aktif olduğunu açıklayabilir. Duyarlılık değişikliği Binance fonlama oranında ve DyDx döviz fonlama oranında gözlemlendi.

Solana geliştiricileri, geliştirme etkinliği metriğinin ortaya çıkardığı gibi son iki haftadır oldukça aktif hareket ediyor. Bu, yatırımcı güveninin biraz iyileşmesinin bir başka nedeni olabilir.

Solana, Temmuz ayında NFT ticaret hacimlerinde güçlü bir büyüme kaydetti. Bu hacimler ay ortasından sonra önemli ölçüde düşerken, yine de sağlıklı seviyeleri korudu.

Solana boğaları şu anda kontrol altında olsa da, fiyat mevcut kanalı terk etmesi bekleniyor. Bu da kısa vadeli görünümün hala bir karışıklık olduğu anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin