Solana ağı yeni bir kesintisiyle karşı karşıya kaldı! SOL fiyatı için sırada ne var?
Solana ağı yeni bir kesintisiyle karşı karşıya kaldı! SOL fiyatı için sırada ne var?

Solana ağı yeni bir kesintisiyle karşı karşıya kaldı! SOL fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana ağ dondurulma haberlerinin etkisiyle dün %9,88’lik bir düşüş kaydetti. Solana ayrıca Nisan için SOL’u %31,1 oranında düştü. Altcoin’in 90 dolara dönüş, güveni geri getirecektir. Cumartesi günü, yatırımcıların bir ağ kesintisi haberine tepki vermesiyle Solana (SOL) %9,88 düştü. Daha geniş kripto pazarından gelen düşüş hissi, bu sabah erken destek bulmadan önce aşağı yönlü eklendi.

Teknik göstergeler düşüşte

Solana (SOL) Cumartesi günü %9,88 düştü. Cuma günü %4,88’lik bir düşüşün ardından SOL, günü 84,65 dolardan kapattı. Daha geniş kripto piyasası duyarlılığı Cumartesi günkü kayıplara katkıda bulunurken, ağ haber güncellemeleri de ağır bir şekilde tartıldı. Ay sonu satışları, 3 Nisan’da başlayan düşüş eğilimini sürdürdü.

Nisan ayına yükselişli bir başlangıç kısa sürdü. Altcoin 2 Nisan’da ayın en yüksek seviyesi 143,54 doları gördükten sonra SOL, Cumartesi günü Nisan’ın en düşük seviyesi 82,03 dolara geriledi. SOL, Nisan’ı %31,1 düşüşle kapatarak Mart ayına göre %23,2’lik kazancı tersine çevirdi.

Bu sabah, Cumartesi günü Solana’nın Candy Machine adlı NFT para basma aracında sorun yaşandı. Rapora göre, “gelen trafik, her saniyede dört milyon işlem talebi ve 100 gigabit veri olarak gerçekleşti.”

Botların, doğrulayıcıları fikir birliği dışına itebildiği ve yedi saatlik bir ağ donmasına yol açtığı bildirildi. Doğrulayıcılar, Cumartesi günü geç saatlerde ağı geri yükleyebildiler, ancak çekirdek geliştiriciler henüz botların koruma önlemlerinden nasıl kaçtığını tespit edemedi.

SOL fiyat hareketi

Yazma sırasında, Solana %5,12 artışla 88,98 dolara yükseldi. Güne karışık bir başlangıç, SOL’nin sabahın erken saatlerinde 84,17 dolara düştüğünü ve ardından 89,89 dolara ulaştığını gördü.

SOL’un İlk Büyük Direnç Seviyesinde 92,39 dolarda bir hamle yapmak için 87,19 dolar pivotundan kaçınması gerekecek. Daha geniş piyasa duyarlılığının 90 dolara dönüşü desteklemek için iyileşmesi gerekecek. Uzatılmış bir ralli durumunda, SOL, ikinci direnç noktası olan 100 doları tekrar test etmeli. Solana için üçüncü direnç noktası ise 113 dolarda yer alıyor. Pivotta bir düşüş, ,ilk önemli destek seviyesi olan 79,44 doları devreye getirecek. Gün boyunca başka bir uzun süreli satışı engelleyen Solana, 79 doların altının altına düşmemeli. Pivot’tan kaçınmak, 95 dolarlık bir koşuyu destekleyecektir. Altcoin için EMA’lar ve 4 saatlik mum grafiği (aşağıda) düşüş sinyali gönderiyor. Kırmızıda art arda üç seansın ardından SOL, şu anda 96,97 dolar olan 50 günlük EMA’nın altında oturuyor. Bu sabah, 50 günlük EMA, 100 günlük EMA’dan geri çekildi. 100 günlük EMA, düşüş sinyali olan 200 günlük EMA’dan da geri çekildi. 50 günlük EMA’da bir hamle, oyuna 100 doları geri getirmesi beklenebilir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin