Solana, ağ tıkanıklığı sorunu Binance işlemlerini etkiliyor
Solana, ağ tıkanıklığı sorunu Binance işlemlerini etkiliyor

Solana, ağ tıkanıklığı sorunu Binance işlemlerini etkiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana ağı yine tıkanıklık sorunuyla karşı karşıya. Binance Kripto borsası, biriken işlemleri temizlemek için para çekme işlemlerini askıya alma kararı verdi.

Binance Salı günü yaptığı açıklamada, Solana blok zinciri aracılığıyla kripto para borsasından yapılan çekim işlemlerinin ağdaki tıkanıklık nedeniyle sorunlarla karşı karşıya olduğunu duyurdu.

Bildirimde, “Solana (SOL) ağı şu anda yüksek işlem işlemlerindeki artış nedeniyle tıkanıklık yaşıyor, bu da ağ kapasitesini saniyede birkaç bin işleme indiriyor ve kullanıcılar için bazı başarısız işlemlere yol açıyor” dedi.

Teknik zorluklarla başa çıkmak için Binance, biriken işlemleri temizlemek için “zaman zaman” Solana ağı üzerinden çekim işlemlerini askıya alma kararı aldı.

Binance, “Uzun vadeli istikrarlı bir çözüm sağlamak için projeyle aktif olarak çalışıyoruz” dedi.

Solana, geçmişin kanıtı (PoH) adı verilen bir fikir birliğinin sunulması ve onu hisse kanıtı (PoS) ile birleştirerek merkezi olmayan ağların ölçeklenebilirliğini geliştirmeyi amaçlayan popüler blok zinciri projelerinden biridir.

Solana umut vadeden biri Blockchain olmasına karşın sorunlardan kurtulamıyor

2020’de başlatılan Cenevre merkezli proje, 2021’de yüzde 10.000’den fazla artan kripto para birimi için bireysel talepte büyük bir artış gördü. Kripto para biriminin toplam piyasa değeri yaklaşık 70 milyar dolardır ve bu parametre dikkate alındığında en iyi kripto para birimlerinden biridir.

Solana’nın değeri, fiyat 260 dolara ulaşırken geçen Kasım ayında zirveye ulaştı. Ancak o zamandan beri aşağı yönlü bir seyir izledi. Son yedi gün içinde, token değerinin yüzde 20’sini kaybetti.

Projenin vaatlerine rağmen, Solana ağ tıkanıklığına yabancı değil. Blockchain geçmişte birçok kez tıkanmayla karşı karşıya kaldı ve Eylül ayında büyük bir sorun nedeniyle ağ, 17 saat boyunca kapalı kaldı.

Solana (SOL) fiyatı bugüne ne kadar?

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin