featured

Solana 115 dolara doğru yükseliş yolculuğuna başladı! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında durgun geçen bir süreçten sonra yavaş yavaş toparlanma hareketleri gelmeye başladı. Yakından takip edilen altcoin’lerden olan Solana, 65,91 dolardan 82 dolara sıçrayarak %40 oranında bir yükseliş yaşadı.

Yaşanan son yükseliş hareketi altcoin için muhtemelen sadece bir başlangıç. SOL, yükselişe devam edip kısa zaman içinde 115,51 dolar seviyesine ulaşabilir. Öte yandan 65,91 dolar seviyesinin altında gerçekleşecek bir günlük kapanış, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Solana fiyatı çok önemli bir direnç noktasında yoğun bir ret ile karşı karşıya kaldı. Bu da fiyatında keskin bir düzeltme yapmasına yol açtı. Yüksek oranlarda değer kaybı SOL’un bir sıçrama yapmasına olanak sağladı. Bu sıçrama ile altcoin önceki kayıplarını geri kazanabilir.

Solana kaybettiklerini geri kazanmaya çalışıyor

SOL fiyatı, geçtiğimiz ay iki kez 65,91 dolar ve 82 dolar seviyelerinde bulunan yoğun talep bölgelerine dokundu. İkinci yeniden test hareketi, altcoin’in 115,51 dolardan reddedilmesinden kaynaklandı. Ne olursa olsun SOL, son 24 saat içinde %8’lik bir yükselişin ardından şimdiden toparlanma belirtileri gösteriyor.

Bu ivmenin devamının gelmesi yakın gelecekte makul görünüyor. İlgilenen yatırımcılar mevcut seviyede piyasaya giriş yapabilirler. Kâr elde etme süreci günler alabilir. Çünkü Solana fiyatının, 115,51 dolara ulaşabilmesi için sırasıyla 93,29 dolar, 101,95 dolar ve 110,03 dolar seviyelerinde bulunan ara direnç noktalarını kırması ve tutunması gerekiyor.

Solana grafik

Bu hareketin gerçekleşmesi durumunda, toplamda %43 oranında bir yükseliş görülmüş olunacak. 115,51 dolar SOL için yukarı yönlü hedefin sınırlandığı yer. Bu seviyenin ilerisinde herhangi bir hareket şimdilik olası görünmüyor. Yani yatırımcıların maksimum kâr elde edebileceği yer burasıdır.

Bahsedilen ihtimaller kulağa iyimser gelse de, bu hareket birkaç gün sürecek. Bu da zaten değişken olan piyasanın belirsizliği nedeniyle riskli olabilir. Solana fiyatını 65,91 doların altında bir günlük mum çubuğu üretmeye zorlayan satış baskısındaki potansiyel bir artış, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Bu durumda, Solana fiyatı 51,98 dolardaki destek seviyesini yeniden test edene kadar düşmeye devam edebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin