featured

Teknik göstergeler boğaların lehine: SOL, daha yüksek seviyelere dokunmaya hazırlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, 24 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başardı. Böylece SOL, düşüş trendinden kurtulmuş oldu.

Gözde altcoin için takip edilmesi gereken destek noktaları 21 dolar ve 24 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 26 dolar ve 30 dolar seviyelerinde bulunuyor.

SOL grafik

SOL, şimdi desteğe dönüşen 24 dolarlık dirençten başarıyla kurtulduktan sonra büyük bir kırılma gerçekleştirdi. 26 dolar seviyesinin üzerine bir kırılma gerçekleşmesi durumunda sıradaki hedef 30 dolarda olacaktır. Mevcut fiyat hareketi yükseliş yönünde ve momentum alıcıların lehine.

Bazı teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Son dört gündeki satın alma hacmi, SOL fiyatının daha da yükselmesini sağladı.

RSI: Günlük RSI, 70 işaretinin üzerindeki aşırı alım bölgesinde işlem görüyor. Bu da mevcut yükseliş hareketini destekliyor.

MACD: Günlük MACD, dün bir yükseliş ayrışması oluşturdu. Bu da büyük bir hareketin daha olası hâle geldiğine işaret ediyor.

Teknik göstergelerden de anlaşılabileceği üzere gözde altcoin şu anda bir yükseliş trendi içinde işlem görüyor. Dolayısıyla kısa bir düzeltmenin ardından Solana yeniden ivme kazandı. Fiyat, yakın zamanda daha yüksek seviyelere dokunabilir.

CryptoPotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin