featured

SOL, yaşanan talihsizliklerden sonra yeni destek noktasından güç almışa benziyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, geçtiğimiz ay iyi bir yükseliş yaşamıştı. Bu yükselişin ardından altcoin, nisan ayına %31 oranına bir düzeltme ile başladı. oranında bir yükseliş yaşamıştı. Ancak fiyat, 112 dolar seviyesinin yakınında bir destekle karşılaştı. Bu da bir miktar yükseliş toparlanması yaşanmasına olanak sağladı.

Altcoin, son 24 saatte yaptığı %6,42 oranındaki rallinin ardından, bu yazının yazıldığı sırada 121 dolardan işlem görüyor. Son ralli, fiyatın zirve seviyelerinden %31 oranında düşmesinin ardından geldi ve yatırımcıları rahatlattı. Altcoin’in son boğa koşusu 14 Mart tarihinde 78 dolar seviyesinden başladı. Ardından 2 Nisan tarihinde 143 dolarla zirve yaptı.

SOL grafik

Kripto para biriminin en son düzeltmesi, fiyatın RSI ve MFI’ye göre aşırı alım koşullarından soğumasını sağladı. SOL’un 1 saatlik fiyat grafiği, geri çekilmenin perşembe günkü işlem seansı sırasında fiyatı aşırı satım bölgesine ittiğini gösteriyor. Bu da kısa vadeli birikimi tetikledi. Ardından da fiyatın günün en düşük seviyesi olan 110 dolar seviyesinden geri sıçramasına yardımcı oldu.

Solana için kötü haberler

Binance’in Solana ağındaki teknik zorluklar nedeniyle SOL para çekme işlemlerini askıya aldığı haberinin ardından altcoin 110 dolar civarında bulunan destek noktasını yeniden test etti.

Bununla birlikte destek noktasının yeniden test edilmesinin ardından fiyat toparlanmaya başladı. Bu toparlanma fiyatı 120 dolar seviyesine çıkardı. Kısa vadeli ralli, 0,272 Fibonacci seviyesinin yakınında güçlü bir dirence eğilmeden önce 122 dolarda zirve yaptı.

Solana, geçen yıl eylül ayında önemli bir SOL satışıyla sonuçlanan 17 saatlik kesinti de dahil olmak üzere, son birkaç ayda birden fazla hizmet kesintisi vakası bildirdi. Ancak Solana’nın sosyal medya platformları, kendi tarafında herhangi bir ağ kesintisine dikkat çekmedi. Bu da sorunun yalnızca Binance’e özgü olduğunu düşündürdü.

Altcoin için zincir üstü veriler

Solana, fiyatın düzeltme aşamasına girdiği son birkaç gün içinde işlem hacimlerinde önemli bir düşüş yaşadı. Bu arada geliştirici etkinliği metriği, ayın ilk haftasında etkinlikte bir artış olduğunu gösteriyor. Bu, ağın güvenliğini artırmayı amaçlayan son güncellemeler dolayısıyla olmuş gibi görünüyor.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin