featured

SOL fiyatının üstünde kara bulutlar dolanıyor! Çöküş nereye kadar sürecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların gözde altcoin’lerinden bir tanesi olan SOL, yükseliş momentumunu kaybetti. Bununla birlikte şimdi, yükselen bir üçgen modeli içinde düşüş yaşarken yeniden bir destek noktası arıyor.

SOL için temel destek noktası 27 dolarda iken, direnç noktası ise 44 dolar seviyesinde bulunuyor.

SOL grafik

Solana hafta sonu toparlanamadı. Ayılar da bu fırsatı kaçırmayıp fiyatı 33 dolara kadar düşürdü. Bu esnada altcoin, yükselen bir üçgen modeli içinde düşüş yaşadı. Fiyat aşağı doğru hareket etmeye devam ederse altcoin, 27 dolar civarında bir destek noktası bulabilir.

Teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Hacim hafta sonu boyunca düştü. Bugün de pek iyi göründüğü söylenemez. Şimdiye kadar ayıların üstünlüğü göze çarpıyor.

RSI: Günlük RSI 50 endeksinin üzerinde kalamadı ve bu kilit seviyenin altına düştü. Bu da SOL fiyatını kesin olarak düşüş bölgesine sokar.

MACD: Günlük MACD, yükseliş momentumunu hızla kaybediyor. Alıcılar mevcut seviyelerde düşüş trendini durdurmayı başarabilirse, SOL trendini tersine çevirebilir.

Teknik göstergeler ışığında gözde altcoin için kısa vadeli önyargının düşüş eğiliminde olduğu görülüyor.

Fiyat için kısa vadeli tahmin

Yükselen üçgen modelinin mevcut kırılması bir düşüş sinyalidir. Ancak satıcılar fiyatları çok aşağı çekmeye pek istekli görünmüyorlar. Çünkü çöküşün başlamasından bu yana hacim oldukça azaldı. Eğer bu devam ederse, alıcılar fiyat hareketini devralabilir ve SOL fiyatını yeniden yükseliş trendine sokabilirler.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin