featured

Beklenen hareket geliyor! SOL boğaları hazır, teknik göstergeler yükselişe işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, 37 dolar seviyesinde iyi bir destek buldu. Teknik göstergeler de göz önüne alındığında altcoin’in yükselişe hazır olduğu görülüyor.

Altcoin için temel destek noktası 37 dolarda iken, direnç noktası ise 44 dolar seviyesine bulunuyor.

SOL

37 dolardaki oldukça önemli bir destek noktasının başarılı bir şekilde test edilmesinin ardından SOL, nihayet yükselişe hazır. Bu yükseliş hareketi ile 44 dolardaki kritik direnci test etmeye hazırlanıyor. Yaşanabilecek herhangi bir geri çekilme altcoin’in daha yüksek seviyelere ulaşabilmesi için enerji toplamasına yardımcı olabilir. Yükselişin önündeki tek engel, azalan bir hacim gibi görünüyor.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

İşlem Hacmi: Haziran ortasındaki piyasa çöküşünden bu yana Solana’nın hacmi istikrarlı bir şekilde düşüyor. Bu, büyük bir kırılma girişimini şüpheye düşürüyor. Bununla birlikte düşük hacim, ileride gerçekleşecek büyük bir hareketin göstergesi de olabilir.

RSI: Günlük RSI, 50 endeksinin puanın üzerinde. Bununla birlikte, daha yüksek bir dip ve daha yüksek bir zirve yaptı. Bu, SOL token’ını en azından kısa vadede yükseliş trendine girmesine yardımcı oluyor.

MACD: Günlük MACD yükselişte. Ancak histogram daha düşük seviyelere geriliyor. Bu da mevcut fiyat hareketinin arkasında bir miktar momentum kaybı olduğunu gösteriyor.

SOL için kısa vadeli önyargı şu anda yükseliş yönünde.

Altcoin fiyatı için kısa vadeli tahmin

Altcoin, şu ana kadar istikrarlı bir toparlanma yaşadı. Ayrıca önemli bir direnç noktası ile karşılaşmadan önce neredeyse 44 dolara kadar yükselmeyi başardı. Eğer SOL daha yüksek seviyeleri hedefliyorsa, önce fiyatın bu kilit seviyeyi aşması gerekecek.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin