featured

SOL, kayıplarını telafi etmeye başladı! Daha fazlası yolda iken, yükselişin arkasındaki sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Gözde altcoin SOL, son ​​çöküşünden kurtulmak için savaşıyor. Kendisini “dünyanın en hızlı blockchain’i” olarak adlandırırken, 26 Ağustos’tan bu yana hızı yalnızca kontrol edilemez bir fiyat düşüşüne yönelikti.

İlginç bir şekilde, CoinMarketCap verilerine göre gözde altcoin %7,89’luk bir artış kaydetti ve kayıplarını telafi etmeye başladı.

Hâlâ 36,31 dolara ulaşamamış olsa da gözde altcoin, 32 dolar seviyesini geri alabildi. Geliştirme faaliyetlerinin de fiyat yükselişine yardımcı olamaması nedeniyle, fiyattaki artış bu nedenlerle gelmedi.

Neler oluyor?

Solana blockchain’indeki geliştirme faaliyetleri bir düşüş yaşadı. Santiment’e göre, 25 Ağustos itibariyle bu değerin 20 olmasına karşılık bu yazının yazıldığı sırada 14’e düştü.

Bu düşüşle birlikte, son zamanlarda geliştirme faaliyetinin altcoin fiyatı üzerinde daha az etkisi olabilir.

Ticaret hacmine gelince, SOL token’ınına yeniden ilgi var gibi görünüyor. Santiment verileri, dün (29 Ağustos) ile bu yazının yazıldığı tarih arasında, 24 saatlik hacim artışının inanılmaz olduğunu ortaya koydu. Dün 508,94 milyonluk bir hacme sahipken bu değer şu anda 921,49 milyon.

SOL

Token’ının yükselişi sadece zincir içi metriklerin artmasıyla bitmedi. Fiyat momentumunun bir değerlendirmesi de izlenmesi gereken pozitif şeyleri ortaya çıkardı. Göreceli Güç Endeksi (RSI), olumlu bir alıcı momentumunun olduğunu gösterdi.

Bu yazının yazıldığı sırada RSI, 52,40 işaretinde. Bu yüzden, SOL mevcut hareketini sürdürmeye devam edebilir.

RSI verilerine ek olarak, CMF, başlangıçta belirtilen hacim pompasıyla aynı hizada görünüyor.

CMF, 0,19’daki değeriyle büyük ölçüde sıfır noktasının üzerindeydi. Bu seviyede CMF, SOL alıcılarının daha fazla kontrole sahip olduğunu yansıttı.

“DeGods” da davet edildi

Göz ardı edilebilecek ancak bu artışı etkilemiş olabilecek bir başka husus da Solana NFT pazarı. Bir koleksiyon ilgiyi üzerine toplamayı başardı.

En üst sıradaki Solana NFT koleksiyonu olan DeGods, SOL blockchain’inin ilgisini çekti. Bunun nedeni, arkasındaki aynı ekibin “y00tsNFT” adlı başka bir koleksiyonu piyasaya sürmenin eşiğinde olmasıdır.

Cuma günü piyasaya sürülmesi için faturalandırılan y00tsNFT, kripto topluluğu çevresinde büyük ilgi gördü. MagicEden tarafından bildirildiği üzere aynı hype, DeGods’un 28 Ağustos’ta neden yeni bir ATH seviyesine ulaştığına katkıda bulunmuş olabilir.

CryptoSlam verileri, tantanaya rağmen koleksiyonun son 24 saatte %58,59 oranında düşüş kaydettiğini gösteriyor.

Solana NFT ekosisteminin tamamı da %16,06’lık bir düşüşle kırmızıydı.

Bununla birlikte, yatırımcıların daha fazla fiyat desteği belirlemek için sakin kalmaları ve SOL fiyatını gözlemlemeleri gerekebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin