featured

Ayılar çok güçlü! SOL fiyatının bir geri dönüş yapabilmesi için nelere ihtiyacı var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. SOL için destek noktası 30 dolar seviyesinde iken, fiyat ise 32,68 dolar civarında kaldı.

Gözde altcoin, son birkaç gündür 32 dolar ile 33 dolar arasında dar bir aralıkta işlem gördü ve bu aralığın dışına çıkamadı. Solana fiyatındaki hareket eksikliği, piyasanın kripto para biriminin yönü konusunda kararsız olduğunu gösteriyor. Fiyatlar 33 dolarda bulunan direnç noktasını kıramadığı için düşüş eğilimi sağlam görünüyor. Bir sonraki destek noktası ise 30 dolarda bulunuyor. Eğer SOL, bu destek noktasını da aşağı yönlü kırarsa bir sonraki fiyat hedefi 28 dolarda olacaktır.

SOL 4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik grafikte SOL fiyatı, bir devam formasyonu olan düşüş bayrağı formasyonu oluşturdu. Bayrak şekli, fiyatlar keskin bir hareket yaptığında ve ardından bir konsolidasyon dönemi geldiğinde oluşur. Model genellikle önceki eğilimin devamı olarak görülür. Bu durumda, önceki trend nisan ortasında başlayan düşüş trendidir. Grafikte oluşan bu şekil, fiyatların 30 dolarda bulunan destek noktasına doğru düşmeye devam edeceğini gösteriyor.

SOL grafik

Teknik göstergelerden RSI şu anda 45 endeksinde bulunuyor. Bu da ayıların ivme kaybettiğini gösteriyor. 30 doların altında bir kırılma, altcoin fiyatlarının 28 dolardaki destek noktasına düşmesine neden olabilir.

MACD göstergesi şu anda düşüş bölgesinde ve aşağı doğru hareket ediyor. Bu, ayıların piyasanın kontrolünde olduğunu gösterir. Hareketli ortalamalar da şu anda düşüşte ve her ikisi de daha düşük trendde. Bu da, ayıların piyasanın kontrolünde olduğunu gösteren başka bir işarettir.

Son 24 saatte Solana fiyat hareketi

Son 24 saatteki fiyat analizi, SOL fiyatının 33 dolardaki dirençte tutunamadığını gösteriyor. İşlem hacmi de nispeten düşük ve şu anda 620,821,797 dolar seviyesinde. Boğalar fiyatları yükseltmeye çalışıyor. Ancak şimdiye kadar bunu başaramadılar. Bir sonraki direnç noktası, izlenmesi gereken kilit bir seviye olan 35 dolardır. Bu seviyenin üzerinde bir çıkış ve kapanış, fiyatların 40 dolara doğru yükselmesine olanak sağlayabilir.

Günlük grafikteki teknik göstergeler düşüşe işaret ediyor. MACD çizgisi aşağı doğru eğimlidir ve sinyal çizgisinin altındadır. Bu, piyasanın şu anda düşüş bölgesinde olduğunu gösteriyor. RSI göstergesi şu anda 46 endeksinde bulunuyor ve bu da boğaların ivme kaybettiğini gösteriyor. Hareketli ortalama çizgisi aşağı doğru eğilim gösteriyor ve şu anda 32 dolarda.

Sonuç olarak

Sonuç olarak gözde altcoin SOL fiyatının düşüş eğilimi içinde olduğu söylenebilir. Fiyatlar dar bir aralıkta kaldı ve 33 dolarda bulunan direnç noktasını kıramadı. Günlük grafikteki teknik göstergelerin tamamı düşüş eğiliminde ve bu da fiyatların düşmeye devam edeceği görüşünü destekliyor. Boğaların, düşüş görünümünü geçersiz kılmak için fiyatları 35 dolar direnç seviyesinin üzerine itmesi gerekecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin