featured

SOL balinaları birikime devam ederken, fiyat yeniden hareketlenebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), Aralık sonunda ağır bir düşüş yaşadıktan sonra, toparlanmayı başardı. Gözde altcoin, son 60 gün içinde %76 oranında değer kazandı ve yeniden çift haneli değerlerde işlem görüyor. Aynı zamanda balinalar da altcoin’e yeniden ilgi göstermeye başladı.

Fiyat düşecek mi?

WhaleAlert tarafından sağlanan verilere göre, kripto balinaları borsalarda bazı büyük işlemler yaparken yakalandı. Balinalar, son 24 saatte yaklaşık 328 milyon dolar değerinde 15 milyondan fazla SOL token’ı taşıdı.

SOL

Balinalar, yaklaşık 310 milyon dolar değerinde 14,4 milyon adet Solana token’ını birden fazla işlemde bir kripto borsası olan Coinbase’e taşıdı. Ancak, izleyici tarafından kaydedilen en büyük tek işlem yaklaşık 44,7 milyon değerindeki 2,07 milyon adet token’la yapılan işlem oldu.

Aynı balina, borsaya 2,04 milyon token daha taşıdı ve toplamda üç işlem yaptı.

Solana fiyatı yılbaşından bugüne toplamda %117’lik bir artış kaydetti. Bu arada, 310 milyon dolarlık token’ı kripto borsasına taşıyan balinalar, altcoin’in fiyatının yakında düşeceğini düşünüyor.

SOL, son 30 günde %6’lık bir düşüş kaydetti, bu yüzden aylık grafikte hâlâ kırmızı renkte.

Balinaların ilgisi devam edecek mi?

Balina takipçisi, son fiyat artışının ortasında bilinmeyen bir adresin 922,000 adet SOL token’ı biriktirdiğini bildirdi. Bu da toplamda 20,2 milyon dolarlık token’a sahip olduğu anlamına gelir.

Balinalar Neden Bu Kadar Büyük? » Kozan Demircan

Gözde altcoin’in fiyatı son 24 saatte %3 oranında bir artış kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 21,58 dolar civarında işlem görüyor.

Kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi ise %42 oranında bir artış gerçekleştirerek 826 milyon dolara ulaştı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin