featured

SOL, sıradaki eğilimin yönünü belirlemeye çalışıyor: Yüzde 28’lik bir ralli mi yüzde 17’lik düşüş mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında devam eden toparlanmanın ortasında SOL fiyatı, uzun süredir geçerliliğini koruyan 19,2 dolar ile 19,6 dolar aralığında işlem görmeye devam ediyor. Bu konsolidasyon aşaması, bir ticaret bölgesi olarak kabul edilebilir. Ancak gözde altcoin’in fiyatı, bu aralığın dışına çıkması ile birlikte büyük bir patlama yaşayabilir.

SOL

SOL fiyatı, mevcut direnç noktasını kıramadığı sürece düşüş trendi bir süre daha uzayabilir. Direnç noktasının kırılması ile başlayacak olan yükseliş eğilimi, trendin tersine çevrilmesi için erken bir işaret olacaktır.

Solana için 24 saatlik işlem hacmi 280 milyon dolardır. Bu da %21’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Son on ayda, SOL fiyatı aşağı eğimli bir trend çizgisinde aktif satışa tanık oldu. Gözde altcoin’in fiyatı bu dinamik dirençle karşılaştığında, satış baskısı yükselir ve bu da uzun süreli bir düzeltmeyi tetikler.

Ancak 24 Mart’ta fiyat, bu direnç trend çizgisinden geri döndü ancak 19,6 dolar ile 19,2 dolar aralığından çıkamadı. Kripto piyasasındaki belirsizlik arttıkça, SOL fiyat farkı yukarıda belirtilen seviyeler arasında sıkışıp kalmıştır.

Bu nedenle, direnç çizgisinden veya 19,2 dolardaki destekten kesin bir kırılma, altcoin’in sıradaki hareketini belirlemede kilit rol oynayacaktır.

Bu nedenle, potansiyel bir kırılma günlük mumun direnç noktasının üzerinde kapanmasına neden olursa, SOL fiyatı %28 oranında artarak 26,9 dolara kadar yükselebilir.

Öte yandan 19,2 doların altına bir kırılma, satış baskısını artıracak ve fiyatı %17 daha düşürerek 16 dolara dokunmasına yol açacaktır.

Teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi: Orta hat etrafında dalgalanan günlük RSI eğimi, piyasa katılımcıları arasındaki kararsızlığı vurguluyor.

Üstel Hareketli Ortalama: Yatay EMA’lar (20, 50 ve 100), fiyat hareketin yatay bir eğilime sahip olduğunu gösterir.

SOL, bu yazının yazıldığı sırada 20,95 dolar civarında işlem görüyor ve eğilim ayıların lehine. Volatilite ise yüksek.

Gözde altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 22,5 dolar ve 27 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 19 dolar ve 16 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin