featured

SOL, bugün yatırımcıların yüzünü güldürdü! Ancak yükselişin devam edebilmesi için bir şart var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, geçtiğimiz birkaç gün içinde sosyal medyada bazı olumlu gelişmelere tanık oldu. Ağ ayrıca, mayıs ayında toplam cüzdan sayısında büyük bir artış kaydetti.

Grafiklerde altcoin, belli bir aralıkta sıkışıp kaldı. Ancak son işlem saatlerinde bir kırılma meydana geldi. Göstergeler, alıcıların fiyatları daha yükseğe çekme olasılığını gösterdi. Yine de Bitcoin (BTC) kritik direnç noktasına yaklaşırken SOL, satın almak için iyi bir tercih olabilir mi?

SOL 1 saatlik fiyat grafiği analizi:

34,5 dolar seviyesi, eylül ayının başlarından beri önemliydi. Bu bölge, altcoin’in oluşturduğu bir aralığın en yüksek noktalarına da işaret ediyordu. Aralık, 34,54 dolardan 30,73 dolara yükseldi. Aralığın orta noktası ise 32,6 dolar seviyesi.

Orta nokta, iyi bir destek ve direnç noktası olarak da görev gördü. Bu da, çizilen aralığa güvenilirlik kattı. SOL, ağustos ayının sonundan beri çoğunlukla bu aralıkta işlem gördü. Bu nedenle, bu aralıktan bir çıkış, büyük olasılıkla yüksek bir satın alma fırsatı sunacaktır.

SOL grafik

Daha düşük zaman dilimleri de yükselişe işaret ediyor. 35,5 dolar ile 36 dolar arasındaki bölge yukarı yönlü harekete karşı bir direnç olarak hareket etti. Bu yüzden satıcılar SOL’u bu yolda durdurabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Göreceli Güç Endeksi (RSI), bir önceki gün ulaştığı en düşük değerden keskin bir yükselişle 63,17 işaretine ilerledi. Bu, güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi. OBV, geçen hafta 30,5 dolardan başlayan rallinin arkasındaki istikrarlı satın alma hacmini de vurguladı.

OBV bir destek seviyesinde kaldı. Ardından altcoin’in arkasındaki talebi belirtmek için daha da yükselmeyi başardı. Chaikin Para Akışı (CMF) da piyasadaki önemli sermaye akışını işaret ederek +0.05’in üzerine çıktı.

Sonuç olarak

Saatlik zaman dilimindeki göstergeler bir satın alma fırsatını gösteriyor. Fiyat çizelgeleri, SOL’un güçlü bir direnç noktasını desteğe çevirmesinin eşiğinde olduğunu vurguluyor.

Bitcoin’in son birkaç saatteki kazanımlarına rağmen, 20,800 dolar seviyesi alıcılara sert bir direnç oluşturabilir. Yeniden 20,000 doların altına düşüş gerçekleşmesi durumunda ise kripto para piyasasında bir çöküş daha yaşanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin