featured

SOL, bugün yaşadığı değer kaybının ardından ayılara teslim olacak mı? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. SOL için en güçlü direnç 46,3 dolarda iken, en güçlü destek noktası ise 42,6 dolar seviyesinde bulunuyor.

Piyasadaki aşağı yönlü riskler devam ediyor. Boğalar, ayılar bir araya gelerek fiyatı düşürmek için çabalarken SOL üzerinde hâkimiyetlerini kaybettiler. Bunun sonucunda altcoin fiyatı, son birkaç saat içinde düşüş trendi ile karşı karşıya kaldı.

Piyasa, Solana fiyatının dün 44,8 dolara düşmesinin ardından yeniden 46,9 dolara yükseldiğini gösteriyor. SOL, bu yazının yazıldığı sırada 44,1 dolar civarında işlem görüyor. Kripto para biriminin son 24 saatteki işlem hacmi 1,427,001,166 dolar iken canlı piyasa değeri ise %4,07 oranında bir düşüş ile 15,368,911,506 dolarda bulunuyor. Bu piyasa değeri ile kripto para birimleri sıralamasına 9. sırada yer alıyor.

SOL 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik fiyat grafiği analizine göre altcoin’in düşüş potansiyeli olduğu görülüyor. Ayrıca, piyasanın oynaklığı azalan bir hareketine işaret ediyor. Bollinger bandının üst sınırı altcoin için en güçlü direnç noktası olarak görev gören 48,5 dolarda iken, alt sınır ise destek olarak görev gören 42,6 dolarda bulunuyor.

SOL grafik

Fiyat, Hareketli Ortalama eğrisinin altında hareket ederek piyasanın düşüş hareketi izlediğini gösteriyor. Ancak, piyasa bugün azalan oynaklık yaşadığından, Solana fiyatının olumsuz eğilimi korumak için daha az yeri var.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 46 işaretinde bulunuyor. RSI, yukarı yönlü hareketin bir miktar mümkün olduğunu gösteriyor.

SOL 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Kripto para biriminin fiyatı son birkaç gündür dalgalı bir hareket yaşadı. Ancak volatilitenin biraz azaldığı görülüyor.

1 günlük grafiğe göre, destek ve direnç noktalarının yaklaştığı ve volatilitenin azaldığı dolayısıyla olumlu fiyat hareketinin mümkün olduğu söylenebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), kripto para biriminin istikrarını gösteren 56 işaretinde bulunuyor.

Sonuç olarak

SOL fiyat analizinde sonuç olarak, düşüş momentumunun hâkim olduğu ve değer kaybının devam edebileceği söylenebilir. Ayrıca, ayılar caydırıcılıklarını gösterdiler ve piyasa herhangi bir değişime dair büyük işaretler gösterdiğinden, uzun vadede piyasanın kontrolünü ele geçirebilirler.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin