Solana analizi: Majör altcoin yükseliş için hazırlanıyor mu?

SOL analizi: Trend üstü tutunma alım fırsatı veriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SOL fiyatı, Salı günü biraz daha sabit kalıyor. Fiyat rekor seviyelere ulaştıktan sonra Kasım ayından bu yana düşüş eğiliminde. Büyük bir düşüş sonrası trendi kırdı. Düşen trendin üstüne çıkan kripto para birimi, daha fazla gitme hevesinde. SOL analizi için bugünkü durum ise 130 ile 135 dolar ardında sıkışmış bir yapısı var.

Günlük grafikte SOL fiyatı, 260$’lık rekor zirvelerden azalan trend çizgisinin üzerinde işlem görüyor. Ayrıca, fiyat kritik 200 günlük EMA ve 50 günlük EMA’nın üzerinde işlem görüyor. Bu, varlıkta altta yatan bir yükseliş momentumunu gösteriyor. SOL analizi için restest oluşmasını da gündeme almak mantıklı olacaktır.

SOL fiyatı, yeni seriyi daha yüksek bir notta belirtti. Ancak yukarı yönlü, 150 dolar civarında sınırlı görünüyor. Satın alma momentumundaki bir canlanma, en azından kısa vadede mevcut fiyat hareketini güçlendirebilir.

Sol analizi: Trend üstünde kalıcı olabilecek mi?

2021 yılının Kasım ayından bu yana düşen Solana, uzun süren düşüş trendini kırdı. Şimdi hafif bir sarkma ile bu trend üstünü yeniden test edebilir. 

Fiyat günlük kapanış bazında düşüş eğiliminin üzerinde sabit kalırsa, boğalar ters engellerle karşılaşacaktır. Yükselişe geçildiğinde, 13 Ocak’ın en yüksek seviyesi olan 160$’ın yakınına bir direnç bariyeri yerleştirildi. Daha sonrasında, 180$ civarında yatay bir direnç seviyesi bulunuyor.

SOL analizi, eğer fiyat seanslarını tutamazsa, yükselişin tersine çevrilmesi argümanlarını geçersiz kılacaktır. Ayılar, 115 dolara yerleştirilen yatay destek seviyesini ve ardından 27 Mart’ın en düşük seviyesi olan 98,0 doları tekrar ziyaret edebilir.

Teknik göstergeler

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi ortalama çizgisinin altına düştü. Şu anda, 45’te duruyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı, orta çizginin altında nötr bir sapma ile geziniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin