SOL analizi: Majör altcoin, kritik bölgeyi geçebilecek mi?

SOL analizi: Majör altcoin, kritik bölgeyi geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, ABD Doları karşısında 20 dolarlık direncin üzerinde yavaş yavaş yükseliyor. 2022 yılının sonunda yaşanan düşüş sonrasında toparlanan Solana fiyatı, yeniden kendini buldu.

SOL analizi artık çift haneli fiyatları daha çok benimsedi. Şu anda da 22.80$ direncinin üzerinde net bir hareket olursa SOL fiyatı yükselmeye devam edebilir.

SOL analizi: Fiyat 20 doları geri aldı

Geçen hafta, majör altcoin 16$ bölgesinin yakınında destek buldu. Fiyat bir taban oluşturarak sağlam şekilde durmaya çalıştı. 18 dolar seviyesinin üzerinde istikrarlı bir artış oldu.

SOL/USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 18.60$ civarındaki dirençle büyük bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu. Parite şu anda 20 doların ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) üzerinde işlem görüyor.

SOL analizi için; yukarı yönde, ani bir direnç 21,55 dolar seviyesinin yakınında. 27,09 dolardan 16,00 dolara düşüş hareketinin %50 Fib geri çekilme seviyesine bulunuyor.

Solana’da düşüşler nerede karşılanır?

SOL analizinde 22,80 dolar direncini aşamazsa, aşağı yönlü bir düzeltme başlatabilir. Aşağı yönde ilk destek, 20,50 dolar seviyesine ve 100 basit hareketli ortalamada bulunuyor.

Daha sonra yatırımcılar 19,80 dolar ve 18,80 dolar seviyesini takip edebilir. 18.80$ desteğinin altında aşağı yönlü bir kırılma olursa, fiyat bir sonraki kilit desteği 18.00$’da test edebilir. 

Teknik Göstergeler

  • 4 Saatlik MACD – SOL/USD için MACD yükseliş bölgesinde hız kazanıyor.
  • 4 Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – SOL/USD için RSI 50 seviyesinin üzerinde.
  • Destek Seviyeleri – 20,50 dolar, 19,80 dolar ve 18,80 dolar.
  • Direnç Seviyeleri – 21,55 dolar, 22,80 dolar ve 25 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin