Şok transfer: Ripple yöneticisi 500 milyon XRP taşıdı! Fiyat etkilenecek mi?
Şok transfer: Ripple yöneticisi 500 milyon XRP taşıdı! Fiyat etkilenecek mi?

Şok transfer: Ripple yöneticisi 500 milyon XRP taşıdı! Fiyat etkilenecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple yöneticilerinden Chris Larsen, önemli miktarda XRP varlığını bilinmeyen bir cüzdana taşıdı. İşlem, diğer Ripple sahipleri arasında Larsen’in ağır bir dump planlayıp planlamadığına dair endişeler doğmasına sebep oldu. Transfer ilk olarak Whale Alert tarafından bildirildi. Ancak Larsen daha sonra fonları NYDIG’ye taşıdığını söyleyerek havayı temizledi.

Chris Larsen 500 milyon XRP transfer etti

Melek yatırımcı Chris Larsen, birçok Silikon Vadisi teknoloji girişiminin ortak kurucusu olmasıyla biliniyor. Kendisi ayrıca Ripple’ın kurucu ortağı ve CEO’suydu. Salı günü, kripto para işlem izleme botu Whale Alert, Larsen’in büyük miktarda Ripple coin’i (499.999.979 XRP) bilinmeyen bir cüzdana aktardığını bildirdi.

İşlemin yapıldığı dakikada taşınan kripto para birimleri 115.847.491 dolar değerindeydi. Birçok endişeli XRP sahibi, Larsen’in kripto paraları satabileceğini düşünüyordu. Ancak işlemin ardından Larsen, kripto para birimlerinin New York Digital Investment Group’a (NYDI) gönderildiğini söyleyerek endişeleri dindirdi.

“Endişeye gerek yok, Ripple fonumu NYDIG’ye taşıdım”

Görünüşe göre Larsen, XRP cüzdanını güvenlik nedenlerinden ötürü NYDIG’ye taşıdı. Kendisi tweet’inde şu sözlere yer verdi:

Bazılarınızın fark etmiş olabileceği gibi, bir XRP cüzdanını NYDIG’e taşıdım. Kurucuları bir süredir tanıyorum ve güvenliklerinden ve birinci sınıf kurumsal standartlarından etkilendim.”

New York’ta kurulan NYDIG, dijital varlıklar için yönetim, yürütme ve saklama hizmetleri sunan bir yatırım şirketi. Şirket Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) gibi dijital para birimleri için ticaret ve saklama (hem doğrudan hem de üçüncü taraf saklama hizmetleri) sağlıyor.

İki yıl önce, New York Digital Investment Group, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı (NYSDFS) tarafından genellikle eyaletteki sanal varlık hizmetleri sağlayıcılarına verilen bir işletme lisansı olan “BitLicense” ile ödüllendirildi. NYDIG, Bitcoin’deki en büyük kurumsal yatırımcılardan biri olarak adlandırıldığı ölçüde hizmetlerini büyütüyor.

Bu arada 23 Eylül Bitcoin fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin