BNB fiyat analizi: Yükselen fiyat için hedef neresi?

Şok soruşturma: Binance’ın tokeni BNB, SEC tarafından incelenecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dün akşam geç saatlerde Amerika tarafından sürpriz bir karar çıktı. Düzenleyicilerin sürekli tetikte olduğu biliniyor. Kripto varlıklar üzerinde sıkı bir denetimi yenileyen Amerika, bu sefer herkesin yakından bildiği Binance borsasıyla ilgili bir kararını açıkladı.

Dünyanın beşinci en büyük kripto para birimi BNB Coin, şimdi ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) incelemesine girdi. SEC tarafından alınan karar dün akşam saatlerinde belli oldu. TSİ gece 23’de bültenlere haber geldi. 

Beş uzun yıl sonra, menkul kıymetler düzenleyicisi, Binance’in 2017 BNB token satışıyla menkul kıymetler yasalarını ihlal edip etmediği konusunda bir soruşturma başlattığı bildirildi.

XRP’den sonra BNB, SEC tarafından sorgulanan ikinci büyük kripto para birimi oldu. Bu, dünya genelinde ve ABD’de halihazırda büyük düzenleyici engellerle karşı karşıya olan Binance için endişe verici bir gelişme olabilir. Bloomberg’e yaptığı açıklamada Binance şunları söyledi:

“Düzenleyiciler ile eğitim, yardım ve bilgi taleplerine gönüllü yanıtlar dahil olmak üzere devam eden görüşmelerimiz hakkında yorum yapmamız uygun olmaz.”

Düzenleyicilerin radarında bu sefer BNB tokeni var

Kripto borsası, yetkililerle ilişki kurmaya devam edeceğini ve “düzenleyiciler tarafından belirlenen tüm gereksinimleri karşılamaya devam edeceğiz” dedi. BNB kripto para birimi şu anda 281$ fiyat ve 46 milyar $ piyasa değeri ile %8 düşüşle işlem görüyor.

Kripto para borsası Binance, ABD’de bazı düzenleyici sorunlarla karşı karşıya kaldı SEC dışında, dünyanın en büyük kripto borsası, Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC), İç Gelir Hizmetleri (IRS) ve Adalet Bakanlığı’nın soruşturmalarının da kıskacında olduğunu biliyoruz.

Yakın tarihli bir raporda, Binance’in iddiaya göre 2.35 milyar dolarlık bir kara para aklama planına yardım ettiği söylentisi var. Son SEC soruşturmasında kaynaklar, bunun menkul kıymetler düzenleyicisinin şirkete dava açmasına yol açmayabileceğini de söyledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin