Şok! OKEx borsasında Para çekme işlemleri askıya alındı
Şok! OKEx borsasında Para çekme işlemleri askıya alındı

Şok! OKEx kurucusu polis tarafından götürüldü, para çekme işlemleri süresiz olarak askıya alındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasadaki en büyük kripto para borsalarından biri olan OKEx, platformundan kripto para çekme işlemlerini askıya aldığını duyurdu. Şirketin açıklamasına göre, borsanın özel anahtar sahiplerinden biri şu anda bir soruşturmada “bir kamu güvenliği bürosu ile iş birliği yapıyor” ve borsa ile teması kesildi.

OKEx kurucusu polis gözetiminde

OKEx’in kurucusu Xu Mingxing, yerel haber kaynaklarına göre polis tarafından götürüldü. Borsanın polis “anahtar sahipleriyle” görüştüğü için para çekme işlemlerini bugün askıya aldığı duyuruldu.

Şirket açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Özel anahtar sahiplerimizden biri şu anda soruşturmalarda bir kamu güvenlik bürosu ile iş birliği yapıyor. İlgili özel anahtar sahibiyle iletişimimiz koptu. Bu nedenle, ilgili yetkilendirme tamamlanamadı.

Xu daha önce polisle iş birliği yapmıştı

Bu, Xu’nun polisle etkileşim içinde olduğu ilk vaka değil. Eylül 2018’de Xu, küçük ölçekli bir kripto para dolandırıcılığı konusunda yetkililerle iş birliği yapmıştı.

OKEx, günlük 6 milyar dolardan fazla işlem hacmi ile Çin’in en büyük üç borsasından biri konumunda.

OKEx’in duyurusu, merkezi ve merkezsiz kripto hizmetleri arasındaki ayrılığı daha da kötüleştirmiş gibi görünüyor. Bunun gibi başarısızlıklar daha fazla insanı merkezi olmayan borsalara itmeye hizmet ediyor. Piyasadaki en popüler DEX’lerden biri olan Uniswap’in yerel token’ı olan UNI, duyurudan sonraki saatlerde hızla yükselerek bunu kanıtladı.

16 Ekim UNI fiyat grafiği
16 Ekim UNI fiyat grafiği

1 saatten kısa sürede 2,90 dolardan 3,33 dolara yükselen UNI %15 değer kazancıyla dikkat çekti.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin