NFT’ler ve kripto para birimleri umurlarında bile değil!
NFT’ler ve kripto para birimleri umurlarında bile değil!

Şok kripto açıklaması! Herkes ters köşe oldu… Meğer umurlarında bile değilmiş

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “GDC Oyun Endüstrisinin Durumu” raporuna göre, geliştiricilerin çoğu NFT’leri veya kripto para birimini umursamıyor.

Geçen yıl büyük ve küçük yayıncıların ve geliştiricilerin, kutuplaşan NFT pazarıyla ilgili farklı açıklamalar yaptığını gördük. Square Enix, henüz NFT’ler için yolun çok başında olduğumuzu iddia etse de, geliştiricilerin çoğu bu gereksiz güç harcayan yeni teknolojiye hala şüpheyle bakıyor.

NFT veya kripto kullanmıyorlar

2.700’den fazla oyun geliştiricisine çalışmaları ve bir bütün olarak endüstrileri hakkında sorular soran anketlerinde GDC, geliştiricilerin yüzde 70’inin en ufak bir şekilde NFT’lerle ilgilenmediğini, yüzde 72’sinin de ödeme olarak kripto para birimiyle ilgilenmediğini ortaya koydu. Geliştiricilerin yalnızca yüzde biri, stüdyolarının NFT veya kripto para birimi teknolojilerini kullandığını belirtiyor.

Para kazanmak için yağmur ormanlarını yakmaktan farkı yok

Raporda, geliştiricilerin çoğunluğu NFT’leri ve kripto para birimlerini eleştirmeye devam etti:

“Bence bu amaç arayan bir teknoloji. İnsanlar bununla para kazanmak için bir kumar gibi ilgilenecek, ancak gerçek bir para birimi olması için yeterince kamu talebi yok.”

Başka bir geliştirici, “Bunun nasıl bir ponzi şeması olarak tanımlanmadığı beni aşar” derken bir başka geliştirici, “birinin jpeg’e ‘sahip olduğunu’ doğrulamak için bir yağmur ormanının yakılmasını onaylamadıklarını” belirtti.

Şimdiye kadar, oyundaki NFT’lerin geleceğinin hangi yöne gideceği belli değil. Bir yandan, Ubisoft, memnuniyet verici derecede zayıf satış kayıtlarına rağmen Quartz platformuna bağlı görünüyor ve diğer yandan GSC Game World, NFT ile ilgili her şeyi S.T.A.L.K.E.R. 2 oyun topluluğundan gelen tepkilerden sonra ortadan kaldırma uğraşında.

mspoweruser


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin