Şok iddia! Do Kwon yine rahat durmuyor: Yeni bir stablecoin yolda mı?

Şok iddia! Do Kwon yine rahat durmuyor: Yeni bir stablecoin yolda mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaptıklarıyla gündemden hiç düşmeyen Terra’nın kurucusu Do Kwon, yeni bir skandala imza atabilir. Yabancı kaynaklardan gelen haberlere göre yeni bir stablecoin ortaya çıkabilir. Luna ve UST tarafında yaşanılan çöküş tüm piyasayı etkilemişti. Ardından kurtarma planı değişiklikler yapıldı. Terra kurucusu ise şimdi stablecoin için uğraşma niyetinde.

Terra’nın kurucusu Do Kwon, Salı günü, Terra 2.0’da yeni bir merkezi olmayan stablecoin başlatabileceğini söyledi.

Do Kwon tarafında yeni stablecoin iddiası

FatMan takma adıyla bilinen Terra yönetim forumlarında aktif bir katılımcı tarafından yapıldı ortaya bir iddia atıldı. İçeriden doğrulanmış bir raporda, Kwon’un şu anda Terra 2.0 üzerine inşa edilecek yeni bir merkezi olmayan stabilcoin tasarladığını söylendi.

Kripto topluluğu yeni bir Terra sabit parasını kabul eder mi?

FatMan’in Twitter’daki gönderisine verilen tepkilerin çoğu olumsuz olsa da, bazı kullanıcılar tokenin tamamen teminat altına alınması durumunda çalışabileceğini belirtti.

USDT ve USDC gibi teminatlı sabit paralar, son on yılda başlangıcından bu yana birkaç piyasa çöküşünü atlatarak, emsalleri arasında şimdiye kadar en istikrarlı olduklarını kanıtladılar.

UST’nin Mayıs ayı başlarındaki çöküşü, USDT’nin çöküşten sonra kısa bir süreliğine depegasyonu ile diğer sabit paralarda dalgalanmalar gönderdi. UST gibi diğer bazı algoritmik sabit paralar, artan satış baskısı nedeniyle çöküşten sonra keskin bir şekilde ayrıldı. UST çöküşü, hem düzenleyiciler hem de yatırımcılar tarafından stablecoinlere karşı sert eleştirilere neden oldu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin